Андрій Хветкевич із “Холостячки” показав, як став на коліно і зробив пропозицію нареченому: Огнєвіч у прольоті

Колишній учасник романтичного шоу "Холостячка" зі співачкою Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич зворушив шанувальників відео із пропозицією руки та серця своєму коханому.

Успішний бізнесмен у сфері IT-технологій Андрій Хветкевич був одним із фаворитів шанувальників шоу “Холостячка”. Він став учасником другого сезону і разом з іншими чоловіками боровся за увагу і серце відомої співачки Злати Огнєвіч, проте закохати зірку йому не вдалося і за крок до фіналу він залишив проект.

Нещодавно Андрій Хветкевич зробив неймовірне зізнання та розповів про любов до чоловіка. Камінг-аут екс-учасника “Холостячки” був сприйнятий дуже неоднозначно, але багато його товаришів із шоу підтримали чоловіка, так само як і сама Злата Огнєвіч, яка захопилася сміливістю бізнесмена та побажала їм з обранцем великого кохання.

Андрій Хветкевич із Холостячки показав, як став на коліно і зробив пропозицію нареченому
Андрій Хветкевич із Холостячки показав, як став на коліно і зробив пропозицію нареченому

У новому інтерв’ю Хветкевич заявив, що вже 6 років у відносинах з колумбійцем Філіпе, але перед участю в реаліті вони розійшлися через те, що Андрій відхилив пропозицію руки та серця від коханого, побоявшись відкрито заявити про свою орієнтацію. Тоді вони розлучилися і Хветкевич натрапив на кастинг другого сезону “Холостячки”. Дізнавшись, що головною героїнею буде Злата Огнєвіч, він зрозумів, що хотів би поборотися за її серце, оскільки як жінка вона його приваблює. За словами Андрія, він закохується в людей не за ознакою статі, а за особисті якості, тому зустрічався як з жінками, так і з чоловіками.

З Філіпе він зійшовся незабаром після вильоту з проекту і більше цього не приховує. Зі своїми численними шанувальниками Хветкевич поділився зворушливим відео, на якому робить пропозицію руки та серця коханому. Судячи з відео, для партнера було сюрпризом, коли Андрій опустився перед ним на одне коліно і покликав заміж.

Шанувальники щасливі за свого кумира і не можуть дочекатися кадрів із весілля.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.