Алла Мазур святкує день народження: таємний чоловік, онкологія та інші цікаві факти про телеведучу

16 вересня відома українська телеведуча Алла Мазур святкує 57-й день народження. З цієї нагоди ми вирішили зібрати найцікавіші та маловідомі факти про зірку "плюсів".

Алла Мазур вже не одне десятиліття працює на телеканалі “1+1” та веде програму “ТСН”. Вона настільки професійно тримається в кадрі, що на неї рівняються усі молоді журналісти, а глядачі пильно стежать за її кар’єрою та особистим життям.

У день народження Алли Мазур ми вирішили розповісти про телеведучу 10 цікавих фактів із її життя, про які мало хто знає.

  • Алла Мазур народилася у сім’ї лікарів. Батьки хотіли, щоб їхня донька продовжила сімейну справу, проте Алла вирішила інакше.
  • Мазур ще зі шкільних років відкрила журналістський талант. Дівчина вела шкільну газету.
  • Алла Мазур працює у програмі “ТСН” з перших днів її існування та є єдиною телеведучою з таким довгим стажем роботи на “плюсах”.
Як виглядала Алла Мазур на початку кар'єри і зараз
Як виглядала Алла Мазур на початку кар’єри і зараз
  • Телеведуча дуже близько приймає до серця новини, про які вона розповідає у новинах. Алла зізнається, що через це іноді навіть не може спати.
  • Алла Мазур має сина Артема, якого народила у віці 42 років.
Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур
  • Телеведуча приховує батька своєї дитини і ніколи не говорить про особисте життя та чоловіків. Однак у Мережі ходять чутки, що Алла народила сина від відомого журналіста, головного редактора випуску новин на телеканалі “1+1” Роберта Опаленіка.
Який вигляд має чоловік Алли Мазур
Який вигляд має чоловік Алли Мазур
  • Алла Мазур мріє полетіти в космос. Телеведуча дуже серйозно ставиться до своєї неординарної мрії і вважає, що якщо мрії не божевільні, то це просто плани.
  • Мазур озвучила мультик від Дісней “У пошуках Дорі”.
  • Телеведуча більше року боролася з раком молочної залози і їй вдалося одужати. Алла Мазур виходила в ефір “ТСН” не дивлячись на важку онкологічну хворобу та хіміотерапію, від якої у неї випало волосся.
  • Аллі Мазур 57 років, але виглядає вона набагато молодшою. Телеведуча ніколи не робила пластичних операцій та косметологічних маніпуляцій.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.