Олег Скрипка прокоментував зрив своїх концертів росіянами: “Ми розуміємо, звідки ноги ростуть”

Український соліст із гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка поділився подробицями зриву його останнього концерту в Німеччині. За визнанням артиста, учасники гурту підозрюють, хто міг стати винуватцем

Незважаючи на важке становище в Україні, а також відкриту агресію з боку росії, наші артисти не припиняють творити. Силу українського народу не підкорити та не зламати нічим – саме цей факт знаменитості продовжують доводити усьому світові. Проте останнім часом все частіше виступи українських зірок намагаються зірвати недоброзичливці.

Фронтмен “Воплей Відоплясова” Олег Скрипка розповів, що він із колегами планував виступити у Німеччині з благодійним заходом. Співати артисти збиралися в Гамбурзі, однак в останній момент шанувальникам повідомили, що концерт скасували. Нещодавно Скрипка поділився деталями – чому виступ зірвали і хто виявився винуватцем?

Починають скасовуватися наші концерти, під егідою, що українці – це фашисти і фашистам не можна співати рідною мовою та співати свої пісні

, – розповів на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Олег Скрипка.

Проте, за визнанням відомого артиста, німці у цьому питанні солідарні з українцями – вони підтримують країну у боротьбі за незалежність та суверенність та виступають проти такої перешкоди творчій діяльності. Сказати того ж про власників та політику арен, на яких виступають артисти не можна. Так, Скрипка зізнався, що господарі клубів керуються раніше підписаними контрактами, а тому артисти організувати концерт не змогли.

Ми розуміємо, звідки ноги ростуть, і, на жаль, тут німці начебто встають на бік українців, але клуби не дотримуються контрактів.

, – підсумував Скрипка і додав, що вони так просто не здадуться – концерт все одно відбудеться.

Докладніше у питанні спробував розібратися журналіст Євген Лешан. Так, чоловік розповів, що власники закладу, в якому мав відбутися концерт “Воплей Відоплясова”, скасували їхній виступ без з’ясування обставин. Німці вирішили розірвати домовленість, навіть не розібравшись у тому, чи справедливі звинувачення у бік українських артистів.

Лешан поділився інформацією про те, що якийсь незнайомець розповів власникам закладу про те, що Олег Скрипка та інші учасники української групи нібито “фашисти”.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.