Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин розважають росіян, а Булітко та Сморигін святкують важливу дату

За лаштунками відомого українського шоу кояться справжні пристрасті. Що відбувається між відомою екранною парою Вікторією Булітко та Євгеном Сморигіним, а також чим зараз займаються Писаренко та Нікішин?

“Дизель Шоу” – одна з найвідоміших в Україні гумористичних передач, яка за недовгий термін свого існування встигла полюбитись багатьом телеглядачам. Над програмою працює команда “Дизель студіо”, а виходить шоу на телеекрани вже вісім років – перший випуск датується 2015 роком. На сцені гумористичної передачі встигло виступити чимало артистів, а завдяки шоу Україна дізналася про безліч талановитих акторів.

Однак, як і в будь-якому іншому колективі, за лаштунками “Дизель Шоу” киплять справжні пристрасті. Що ж цікавого відбувається у команді акторів із української гумористичної передачі?

Сергій Писаренко та Євген Нікішин розважають росіян

У розпал повномасштабної війни в Україні колишні актори програми “Дизель Шоу” дозволяють собі розважати і веселити росіян на круїзному лайнері. Так, нещодавно стало відомо, що артисти збираються повторно виступити на судні, яке відпливає з російського сочі.

Сергій Писаренко та Євген Нікішин розважають росіян
Сергій Писаренко та Євген Нікішин розважають росіян

На офіційній сторінці круїзного лайнера Astoria Grande нещодавно з’явилася афіша, де організатори концерту повідомили всі деталі про майбутній захід. У підписі до опублікованої фотографії наголосили: “Це було так весело, що ми вирішили повторити”. Це свідчить про те, що актори, які виступали в українському шоу, вже розважали росіян на цьому лайнері.

Так, разом із Писаренком і Нікішиним виступатимуть Ольга Бузова, а також Антон Лірник.

Євген Сморигін та Вікторія Булітко святкують ювілей

Усім добре відома популярна екранна парочка двох акторів. Так, цього року Вікторія Булітко та Євген Сморигін святкують професійний ювілей – колеги працюють разом уже цілих дванадцять років. За визнанням артистів, за ці роки з ними багато трапилося, і вони навчилися справлятися з творчою кризою разом, підтримуючи одне одного.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін працюють разом 12 років
Вікторія Булітко та Євген Сморигін працюють разом 12 років

Артисти неодноразово зізнавались журналістам і шанувальникам, що їм надзвичайно комфортно працювати разом. Євген Сморигін взагалі колись сказав, що не зустрічав актрису, з якою він би відчував себе ближче у професійному плані.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.