Оля Полякова показала, як її дочка Маша житиме у Лондоні: стривожила фанатів кадрами гуртожитку

Старша дочка Олі Полякової цього року закінчила школу і вступила до одного з найкращих університетів Великобританії. Нещодавно українська співачка показала шанувальникам, де житиме Маша у Лондоні

Цього року зіркова старша дочка відомої української співачки Олі Полякової стала випускницею столичної школи та вступила до одного з найкращих навчальних закладів Великобританії. Маша навчатиметься у музичній академії у Лондоні, а відповідно житиме у цьому чудовому англійському місті. Незважаючи на те, що навколо вступу знаменитої Полякової молодшої ходило багато чуток, підсумок виявився радісним та вдалим.

Нагадаємо, що нещодавно Маша Полякова публікувала відео на особистій сторінці у соціальній мережі Тік Ток. Там зіркова дочка заявила, що заради хлопця кидає університет та залишається жити в Україні. Однак пізніше Оля Полякова спростувала цю інформацію та показала, як вона з дочкою проводить час у Великій Британії. Зараз українська співачка взагалі поділилася кадрами з гуртожитку, в якому житиме Маша.

Шанувальників зірки вразили знімки лондонського гуртожитку. Так, артистка зняла кімнату Маші, де є все необхідне для комфортного проживання сучасного студента. Робочий стіл Полякової молодшої знаходиться біля гарного вікна зі шторами. У навчальному просторі Маша з легкістю зможе готуватися до пар, навчатися та “гризти граніт науки”. У просторому ліжку з м’яким ортопедичним матрацом дочка співачки відпочиватиме та набиратиметься сил.

Оля Полякова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала, де тепер житиме її старша дочка
Оля Полякова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала, де тепер житиме її старша дочка

Окрім того, Оля Полякова зняла і гуртожитську кухню, яка розрахована на мешканців шести кімнат. Простір більше нагадує фешенебельну квартиру, ніж типове житло студента. Кухня симпатична, простора та ідеально чиста. Там знаходиться електрична плита з духовкою, мікрохвильова піч, праска, кілька холодильників та інша техніка. Крім того, на кухні стоять контейнери для роздільного збору різного сміття та побутових відходів.

Кухня гуртожитку більше схожа на фешенебельну квартиру
Кухня гуртожитку більше схожа на фешенебельну квартиру

Оля Полякова поділилася своїми емоціями щодо того, що Маша з’їжджає від батьків. Так, за словами відомої української артистки, їй складно повірити, що її дочка тепер самостійна і житиме окремо.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.