Дочка Олі Фреймут показала, як провела час із бойфрендом: “Дитяча мрія стала реальністю”

Донька відомої української телеведучої та журналістки Ольги Фреймут останнім часом стає все відомішою в Мережі. Нещодавно Злата Мітчелл поділилася кадрами, де запалює на концерті разом зі своїм американським бойфрендом

Дочка відомої в Україні телеведучої та журналістки Ольги Фреймут останнім часом стає все більш популярною у соціальній мережі Інстаграм. Поки що 16-річна Злата Мітчелл популярна завдяки своїй знаменитій мамі, проте дівчина показує амбіції та обіцяє у майбутньому стати не менш популярною.

Так, на особистій сторінці в Інстаграм дівчина активно публікує різний контент, в якому показує своє життя, будні та розваги. Нещодавно дівчина поділилася кадрами, на яких відпочиває разом із своїм хлопцем. Нещодавно Злата Мітчелл познайомила підписників з американським бойфрендом – молодого хлопця звуть Оскар.

Нагадаємо, що публічно про свого залицяльника зіркова старша дочка розповіла не так давно. Про Оскара відомо мало, проте є підстави вважати, що молоді люди зустрічаються вже досить тривалий час. Ці висновки зроблено на підставі коментарів, які Ольга Фреймут залишала під публікаціями Оскара від жовтня минулого року.

Злата Мітчелл живе і навчається в США і активно ділиться з фанатами деталями свого бурхливого підліткового життя
Злата Мітчелл живе і навчається в США і активно ділиться з фанатами деталями свого бурхливого підліткового життя

На опублікованих в особистому блозі кадрах Злата разом із Оскаром веселяться на концерті популярного в Америці репера Кендріка Ламара. Дівчина показала яскраві відео із грандіозного виступу. Камеру телефону майже засвітили концертні софіти, а різнобарвні вогні відсвічували на обличчя двох підлітків, поки ті підспівували пісням улюбленого виконавця. Відео буквально сповнені духом молодості, свободи та особливої атмосфери.

Зіркова старша дочка Ольги Фреймут поділилася знімками, на яких весело проводить час зі своїм бойфрендом з Америки
Зіркова старша дочка Ольги Фреймут поділилася знімками, на яких весело проводить час зі своїм бойфрендом з Америки

Концерт Кендріка Ламара був запланований і пройшов цієї суботи. 17 вересня Злата Мітчелл відвідала виступ артиста у Лос-Анджелесі. Крім того, донька популярної телеведучої Ольги Фреймут зізналася, що мріяла про це, починаючи з дитинства. Так, в описі до опублікованих в особистому блозі кадрів дівчина похвалилася, що її давня мрія нарешті стала реальністю.

Дитяча мрія здійснилася

, – прокоментувала Злата Мітчелл.

Дочка української телеведучої Ольги Фреймут відвідала концерт американського співака у США та поділилася кадрами з події
Дочка української телеведучої Ольги Фреймут відвідала концерт американського співака у США та поділилася кадрами з події

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.