Вагітну Каменських залишив в Україні: Потап засвітився в автобусі та викликав підозри – біжить до Іспанії?

Український відомий музикант та співак Олексій Потапенко лише нещодавно повернувся додому після тривалого перебування за кордоном. Нещодавно Потап опублікував знімок з автобуса та викликав цим багато запитань

У день початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Настя Каменських зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком опинилася за кордоном. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що це було ненавмисно – зірки вирішили відвезти своїх мам на відпочинок до Іспанії. Однак, коли Настя Каменських таки повернулася до рідного Києва, Потап залишався на віллі в Мадриді.

Олексій Потапенко після повернення в Україну здивував фанатів змінами у зовнішності та зайвою вагою
Олексій Потапенко після повернення в Україну здивував фанатів змінами у зовнішності та зайвою вагою

Такою поведінкою зірка викликала чимало критики у свій бік, а довгий час він зовсім не коментував свою відсутність у Києві. Після повернення додому музикант відповів на всі питання, що цікавлять шанувальників. Так, за словами Олексія Потапенка, він не сидів в Іспанії без діла.

Весь свій вільний час співак та репер присвячував роботі, а також разом із дружиною Настею займався благодійністю та волонтерством. За словами Потапа, він виступав на благодійних концертах по всій Європі і навіть у Латинській Америці. Проте, за словами репера, він зрозумів, що настав час повертатися додому та підтримувати українців у рідному Києві.

Олексій Потапенко нещодавно поділився в Інстаграм новим знімком і викликав у шанувальників чимало запитань щодо своїх подальших планів
Олексій Потапенко нещодавно поділився в Інстаграм новим знімком і викликав у шанувальників чимало запитань щодо своїх подальших планів

Крім того, Потап наважився на кардинальні зміни. Після приїзду до рідного дому він заявив, що повністю відмовляється від російської мови – як у приватних діалогах, так і в професійному плані. Олексій заявив, що повністю викреслив зі свого життя той фактор, який нагадує йому про росію.

Після таких гарних слів та безлічі яскравих обіцянок Потап встиг стурбувати шанувальників новою опублікованою фотографією. Так, на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Олексій Потапенко поділився фотографією з автобуса.

Український музикант Потап поділився знімком з автобуса, проте не вказав, куди він прямує
Український музикант Потап поділився знімком з автобуса, проте не вказав, куди він прямує

Жодних коментарів чи описів до знімку зірка не залишив, а тому змусив підписників задаватися питанням, куди ж він таки прямує. Примітно, що поруч із ним немає його дружини Насті Каменських.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.