“У віці ягідки”: Лідія Таран на 45-річчя зробила стрижку боб-каре та зізналася, що вона тепер студентка

Відома українська журналістка Лідія Таран святкує день народження 19 вересня. З цієї нагоди зірка 1+1 поділилася з шанувальниками новинами із життя за кордоном.

Цього року Лідії Таран виповнюється 45 років. Свій день народження телезірка святкує далеко від дому не тому, що вибралася з рутини на святковий відпочинок, а через повномасштабне російське вторгнення на територію України. У перші дні війни журналістка разом із дочкою виїхала на захід країни, а потім перебралася до Франції, де намагається збудувати нове життя. Повертатися до Києва вона не планує до закінчення військових дій, оскільки не вважає це безпечним, адже її будинок в елітному житловому комплексі також постраждав від ракет.

В особистому профілі Instagram Лідія Таран виклала нові фото з модною стрижкою боб-каре та поділилася з численними шанувальниками новинами з життя:

День народження, значить. Раптово, як завше. Шаблони зламані. Кордони стерті. Люди – гострі леза. Шкала віку розбилась. Все несправжнє відпало. Інтуїція тепер єдиний дороговказ. У мене було одне життя. А тепер їх два – паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції… Зустрічаю свій новий рік на позиціях, на яких зовсім себе не уявляла раніше. Отже, я тепер студентка університету. У віці ягідки, ага, тут. Господи, чому ти послав французам таку красиву, але складну мову? Кореспондентка свого каналу тут. Прям ніколи на собі не приміряла такого, і це зовсім інакше, аніж… Мама підлітка, що вчиться у двох школах паралельно. Тут хоч, слава Богу, якась константа. Ми найефективніші там, де є, і найпродуктивніші, коли образи та сварки не жеруть наші сили. Пропоную поважати усі вільні рішення вільних людей, бо саме наша жага до волі і наша можливість вільно вибирати відрізняє нас від людиноподібної популяції з мордору. Переможе Україна! І здоровий глузд!

Також Таран зазначила, що у свій день народження замість подарунків просить усіх бажаючих привітати її зробити пожертву до благодійного фонду.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.