Чи був замах на життя? Світлана Лобода прокоментувала дивні чутки про те, що сталося в Латвії

Нещодавно Мережу сколихнула новину про те, що на знамениту скандальну співачку Світлану Лободу в Латвії напали. Зірка з'явилася в Інстаграм і прокоментувала те, що сталося

Нещодавно по Інтернету пройшла гучна чутка, яка змусила багатьох прихильників переживати і стурбуватися про стан відомої в Україні неоднозначними висловлюваннями Світлани Лободи. Так, деякі ресурси, посилаючись на особисті джерела, повідомили, що у Латвії на співачку напали. Крім того, як зазначили ЗМІ, Лободу доправили до реанімації із серйозними травмами і ушкодженнями.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення росії на територію незалежної України, Лобода у сльозах записувала відео, основна суть яких була у протистоянні та незгоді зі злочинними діями кремля. У лютому зірка переїхала разом із сім’єю та дітьми жити до Латвії.

Світлана Лобода прокоментувала чутки, які недоброзичливці поширили у Мережі
Світлана Лобода прокоментувала чутки, які недоброзичливці поширили у Мережі

Саме там, за чутками, невідомі напали та понівечили зірку. Наразі артистка активно гастролює з концертами по всьому світу та заявляє про свою політичну позицію.

Крім того, за визнанням Світлани Лободи, вона вже втратила все, що мала у росії. Після початку повномасштабної війни вона поїхала звідти, залишивши все майно, всі активи, якими володіла “за бугром”.

Незважаючи на те, що деякі недоброзичливці вирішили навести смуту і заявити про жахливий стан здоров’я Світлани Лободи, вона поспішила заспокоїти шанувальників і вийшла на зв’язок із підписниками в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Так, співачка насамперед заявила, що з нею все добре і насправді ніхто на неї не нападав і до лікарні з тяжкими травмами вона не їздила.

Друзі, це фейк!! Все в порядку!! Я в Казахстані давала концерт

, – заявила в Інстаграм Світлана Лобода.

Світлана Лобода прокоментувала на особистій сторінці в Інстаграм чутки про замах її життя
Світлана Лобода прокоментувала на особистій сторінці в Інстаграм чутки про замах її життя

Крім того, співачка додала, що подібне апріорі неможливе у Латвії. Так, Лобода поділилася подробицями, що країна, в якій вона зараз проживає, абсолютно і повністю підтримує Україну і виступає проти дій росії на території суверенної держави.

Саме тому, за заявою відомої співачки, такі чутки не мають нічого спільного із реальністю.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.