Джамала у сльозах розповіла, як почувається у Польщі: не може повернутися додому та терпить проблеми у кар’єрі

Нещодавно відома українська співачка Джамала поділилася із шанувальниками своїми емоціями та особистими проблемами, з якими зіткнулася під час перебування у Польщі. Читайте про одкровення зірки

Відома українська співачка Джамала нещодавно відверто розповіла підписникам на особистій сторінці в Інстаграм про те, які почуття переслідують її у Польщі. Нагадаємо, що зірка знаходиться за кордоном вже кілька місяців і зараз знімається у польському варіанті розважального шоу “Танці зі зірками”.

В історії Інстаграм зірка опублікувала серію знімків, на яких вона в сльозах нарікає на труднощі, що склалися в житті. Так, артистка заявляє, що найважче у тому, щоб перебувати за кордоном – це так довго знаходитися дуже далеко від рідних, від сім’ї та від дітей. Крім того, Джамала заявила, що останнім часом відчула величезний занепад сил.

Чому ділюся цим? Хочу нагадати, чому я зараз у Польщі. Я тут тому, що Polsatfoundation запустив благодійний збір на користь українських дітей

, – прокоментувала своє одкровення українська співачка.

За визнанням Джамали, єдине, що зараз її втішає – це відео “кружечки”, які вона відправляє близьким та друзям у месенджері Телеграм. Артистка зізналася, що їй сумно від того, що єдиний доступний варіант комунікації з близькими – це записувати слізні відео-повідомлення та довго чекати на відповідь.

Крім того, співачка звернулася до своїх шанувальників. Вона попросила у фанатів допомоги – артистка бажає якомога довше залишатися на зйомках польських “Танців із зірками”. Джамала наголосила, що зараз найважливіше – голосувати за неї на шоу. Так, за визнанням української співачки, поки вона залишається танцювати у передачі, збір на потреби дітей триває.

Джамала поділилася відвертими емоціями щодо зйомок у польському шоу
Джамала поділилася відвертими емоціями щодо зйомок у польському шоу

Однак, зізналася зірка, як тільки вона залишить зйомки, благодійна ініціатива одразу припиниться.

Ваша підтримка дуже потрібна мені в цій боротьбі. Важливо голосувати. Чому? Поки я танцюю, продовжується збір. Не танцюю, не вигрібаю? Мої проблеми! Тоді не продовжується збір

, – у розпачі звернулася Джамала до підписників.

Нагадаємо, що в рамках зйомок у польських “Танцях із зірками” відбувається волонтерський збір на потреби українських дітей, які постраждали від злочинної війни, розв’язаної росією. У той час поки Джамала танцює, всі глядачі можуть відправляти бажану суму грошей.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.