Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: зіркова пара відзначила важливу дату

Одна із найвідоміших пар на українському телебаченні цього року святкує важливу дату. Вікторія Булітко та Євген Сморигін із "Дизель Шоу" вже дванадцять років разом. Цікаві факти про зіркову пару

Відомі українські актори, які стали відомі завдяки участі у телепроєкті “Дизель Шоу”, цього року відзначають особливо важливу дату у своїх стосунках. Вікторія Булітко та Євген Сморигін уже дванадцять років виступають разом на одній сцені. Хоча багатьом шанувальникам може здаватися, що колеги є ще й коханцями, насправді артистів не пов’язує нічого більше, ніж професійна діяльність.

Вікторія Булітко розповіла про те, що вони з Євгеном Сморигіним дуже близькі
Вікторія Булітко розповіла про те, що вони з Євгеном Сморигіним дуже близькі

Творчий союз двох акторів народився у 2010 році. Тоді телеглядачі вперше побачили Вікторію Булітко та Євгена Сморигіна разом на одній сцені. З того моменту акторська пара буквально не розлучається. Обидва актори зізнаються, що їм неймовірно комфортно працювати на сцені один з одним.

Найбільше мені подобається працювати з актрисою Вікторією Буліткою. Кращого партнера із жінок на сцені я ще не зустрічав. Мені з Вікою комфортно

– поділився якось із журналістами Євген Сморигін.

Крім того, актор додав, що вони з Вікторією Булітко дуже відчувають одне одного, а між собою взагалі називають одне одного другою половинкою на сцені. За лаштунками українського шоу “Хто зверху?” Вікторія Булітко також одного разу заявила, що вона відчуває колегу на сцені. Крім того, актриса розповіла, що колеги святкують день народження майже одного дня.

Вікторія Булітко розповіла, що вони часто святкують дві урочистості разом. На думку актриси, так дешевше та набагато зручніше.

Артисти також розповідали журналістам про те, що сценічна пара народилася завдяки старанням Євгена Сморигіна. Таким чином ініціатором став саме актор. У потрібний момент він “замовив слово” за Вікторію Булітко перед продюсерами “Дизель Шоу”.

Євген Сморигін став ініціатором створення творчого дуету
Євген Сморигін став ініціатором створення творчого дуету

Артистка зізналася, що потрапила в “Дизель Шоу” лише завдяки тому, що Євген Сморигін у потрібний момент порадив її. Тоді, за визнанням актриси, у команду “Дизель Студіо” набирали дівчат у проєкт, а у Євгена запитали, чи не знає він когось, хто міг би підійти на цю роль. Сморигін скромно відповів, що підійде Віка Булітко.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.