Єфросініна різко відповіла Собчак, яка негативно висловилася про українців: “Нарешті розкрилася тотально”

Маша Єфросініна завжди відрізнялася вмінням поставити на місце всіх, чия думка перечить її переконанням та цінностям. На цей раз під роздачу потрапила російська пропагандистка Ксенія Собчак, яка назвала українців "нацистами"

Українська телеведуча Маша Єфросініна завжди була відома своїм умінням різко відповісти недоброзичливцям та ворогам. Дівчина ніколи не підбирала слів і завжди була відвертою у всіх розмовах. На цей раз “під гарячу руку” потрапила російська пропагандистка Ксенія Собчак, якій так довго вдавалося приховувати своє справжнє обличчя.

Із Собчак пов’язана величезна кількість скандалів, а цього разу вона знову довела незаперечний факт: їй довіряти абсолютно протипоказано. Так, у своєму каналі в месенджері Телеграм “зірка” звинуватила у нацизмі українців, які виступили проти рішення компанії “Zara” співпрацювати з фотомоделлю, яка проживає та працює у росії. Крім того, пропагандистка Собчак навіть побоялася називати злочинні дії своєї держави війною. Натомість журналістка обізвала те, що відбувається, “важкою ситуацією”.

Ну от не соромно? Що за нацизм взагалі?

– з такими словами зганьбилася в Мережі скандалістка Ксенія Собчак.

Телеведуча Маша Єфросініна не з тих, хто мовчки терпітиме образи у бік свого народу. На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала гнівне відео, адресоване російській пропагандистці. У зверненні ведуча зраділа, що Собчак нарешті скинула маску невинної овечки, і показала світові справжнє обличчя.

Найбільше розчарування року серед так званих російських селебриті, Ксенія Анатоліївна Собчак, нарешті розкрилася тотально

– поділилася з підписниками думкою Єфросініна.

Відома телеведуча також поставила Собчак невідкладне питання про те, як все ж таки варто називати солдатів армії росії, які пів року несуть хаос і розруху на наші землі, а також ґвалтують і вбивають громадян нашої країни.

Як ми їх назвемо? Люди, які влаштовують своє життя? Вам, напевно, невтямки, що такі існують

– гнівно звернулася до російської “зірки” Єфросініна.

Крім того, українська телеведуча присоромила та посміялася з Ксенії Собчак за те, що вона “не встигає за трендами”. Так, за словами Єфросініни, останнім часом серед росіян стало популярно висловлювати свою думку. Як приклад, ведуча навела випадок із Пугачовою, яка через пів року мовчання нарешті зволила прокоментувати те, що відбувається.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.