Нічого натурального: Ксенія Мішина розкрила секрет краси та молодості – підтяжка шкіри та виведення рідини

Красою української актриси Ксенії Мішиної захоплюються мільйони шанувальників у всьому світі. Вона має яскраву зовнішність та миловидне обличчя. Акторці не просто пощастило із зовнішністю, вона робить багато для того, щоб залишатися молодою та привабливою.

Ксенія Мішина – відома українська актриса театру та кіно. Вона зіграла багато ролей, але справжню популярність акторка здобула у 2019 році, зігравши роль жорстокої поміщиці Лідії Шефер у серіалі “Кріпосна”.

Вже за рік після виходу телесеріалу Ксенію Мішину запросили до романтичного шоу “Холостячка”, де за її серце боролося 15 претендентів. Програма стала однією з найрейтинговіших на українському телебаченні, а Ксенія Мішина стала однією з обговорюваних зірок шоу-бізнесу.

Ксенія Мішина розкрила секрет своєї краси та молодості – підтяжка шкіри та виведення рідини

Актриса підкорила публіку не лише своєю акторською майстерністю та особистими якостями, а й своєю красою. Ксенія Мішина має прекрасну фізичну форму, довге темне волосся та дуже красиві риси обличчя.

Звісно, дівчині пощастило із генетикою. Однак, щоб зберегти свою молодість і красу, Ксенія багато вкладає в себе як у матеріальному плані, так і в плані свого часу та зусиль. Так, актриса ретельно стежить за своїм харчуванням, регулярно займається спортом, використовує для свого волосся та обличчя багато дорогої доглядової косметики. Крім того, Ксенія Мішина користується послугами косметологів і масажистів.

Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі актриса показала процедуру, яку вона робить для того, щоб уповільнити старіння шкіри.

Ксенія зняла відео, де показала процедуру косметологічного тейпування. Ця процедура допомагає підтягнути шкіру та вивести зайву рідину.

Ксенія Мішина розкрила секрет своєї краси та молодості – підтяжка шкіри та виведення рідини
Ксенія Мішина розкрила секрет своєї краси та молодості – підтяжка шкіри та виведення рідини

Нагадаємо, у недавньому інтерв’ю Ксенія Мішина зізналася, що у перші місяці війни вона жила разом зі своїм екс-коханим Олександром Еллертом на заході України. Проте актриса стверджує, що вони не поновили стосунки. А нещодавно Ксенія взагалі грубо відповіла на чергове питання про Еллерта. Акторка заявила, що їх більше нічого не пов’язує.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.