Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин разом із Бузовою розважають росіян на елітному круїзному лайнері

Назва "Дизель Шоу" останнім часом все частіше згадується у різноманітних скандалах. Цього разу актори проекту Писаренко та Нікішин були помічені на круїзному лайнері з Бузовою, розважаючи росіян.

Після того, як 24 лютого 2022 року росія розв’язала повномасштабну війну проти України, переважна більшість українських зірок обірвали всілякі зв’язки з рф, не дивлячись на втрату великої аудиторії та доходу. Великим здивуванням стала для українців витівка акторів розважального проекту “Дизель Шоу” Сергія Писаренка та Євгена Нікишина, які працюватимуть на круїзному лайнері, який курсує із Сочі до Туреччини та назад. Про це стало відомо з афіші, опублікованої на офіційній сторінці лайнера у Instagram. Виявилося, гумористи будуть там вперше і не востаннє.

Писаренко та Нікишин разом із Бузовою розважають росіян на елітному круїзному лайнері
Писаренко та Нікишин разом із Бузовою розважають росіян на елітному круїзному лайнері

Вже у жовтні Писаренко та Нікишин разом із російською телеведучою та співачкою Ольгою Бузовою зіграють виставу все на тому ж лайнері. Анонс заходу Сергій Писаренко публікував на особистій сторінці у Facebook, але незабаром він його видалив, зіткнувшись із небувалою хвилею критики у коментарях.

До війни Писаренко із сім’єю жив у Києві і потім показував, що стало з їхнім будинком після російського вторгнення, після чого виїхав із ними до Прибалтики. А ось Євген Нікішин поїхав до росії, де живуть усі його родичі. Єгор Крутоголов як художній керівник “Дизель Студіо” розповідав, що з того часу зв’язку з Нікішиним не тримав:

У Женьки Нікишина, на жаль, усе коріння в Магнітогорську. Як я знаю, він виїхав туди. Ми після цього не спілкувалися

Писаренко та Нікишин разом із Бузовою розважають росіян на елітному круїзному лайнері
Писаренко та Нікишин разом із Бузовою розважають росіян на елітному круїзному лайнері

Щодо позиції Писаренка, за словами Крутоголова, він зробив свій вибір і надалі виходитиме на одну сцену з “Дизель Шоу”.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.