Боротьба Анастасії Заворотнюк з раком мозку: що відомо про хворобу зірки “Моєї прекрасної няні” у 2022 році

Відома актриса Анастасія Заворотнюк бореться з агресивною формою раку вже 3 роки. Весь цей час актриса не виходить на зв'язок із своїми шанувальниками, а родина Заворотнюк практично не коментує стан здоров'я Анастасії.

Про страшний діагноз Анастасія Заворотнюк дізналася за кілька місяців після того, як народила доньку. Актриса завагітніла у 47 років за допомогою ЕКЗ. Їй вдалося виносити та народити здорову дитину. Багато хто вважав, що причиною хвороби стала саме процедура ЕКЗ, проте з погляду медицини це ніяк не пов’язано. Втім, сама вагітність могла прискорити ріст пухлини і стати каталізатором у розвитку онкології, яка швидше за все виникла ще до того, як Заворотнюк завагітніла.

До
Як виглядає чоловік та діти Анастасії Заворотнюк

З того моменту, як стало відомо про хворобу актриси, Заворотнюк перестала виходити на зв’язок зі своїми шанувальниками, а родина зірки “Моєї прекрасної няні” почала приховувати подробиці хвороби та лікування актриси.

Проте все приховати неможливо. Іноді в Мережі з’являється інформація про стан здоров’я Заворотнюк від наближених до сім’ї актриси людей.

Відомо, що Анастасія тривалий час лікувалася в Америці. Акторці двічі робили трепанацію черепа, щоб видалити пухлину. Окрім того, актриса пройшла багато курсів хіміотерапії. Звісно, рак нікого не прикрашає. Люди, які особисто бачили Заворотнюк під час лікування, кажуть, що вона схожа на Жанну Фріске в останній рік життя. Анастасія сильно погладшала, у неї набрякло обличчя і пересувається актриса на інвалідному візку.

Також відомо, що Анастасія Заворотнюк проходить екстремальну імунну терапію. За словами лікарів, Заворотнюк показує хорошу динаміку, адже зазвичай, з таким діагнозом пацієнти живуть кілька місяців, а актриса вже 3 роки бореться за життя.

Анастасія Заворотнюк бореться із хворобою
Боротьба Анастасії Заворотнюк з раком мозку: що відомо про хворобу зірки “Моєї прекрасної няні” у 2022 році

Наразі Анастасія Заворотнюк проживає у своєму заміському будинку у Підмосков’ї. Це підтверджують сусіди з котеджу. За словами сусідів із Заворотнюк проживає її мама, молодша донька Міла та доглядальниця.

Більше подробиць про стан здоров’я Анастасії Заворотнюк дивіться у відео:

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.