Андрій Хветкевич із “Холостячки” показав, як зробив пропозицію нареченому: Огнєвіч втратила такого романтика

Учасник романтичного шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич показав, як робив пропозицію своєму нареченому. Після стосунків із Златою Огнєвіч чоловік здійснив камінг-аут.

Бізнесмен та фрідайвер Андрій Хветкевич був серед учасників 2 сезону проекту “Холостячка” з головною героїнею співачкою Златою Огнєвіч. Йому не вдалося побудувати стосунки із зіркою української сцени і виліт із шоу був для нього болючим, але виявилося, що його серце вже не вільне. Нещодавно у соціальних мережах чоловік приголомшив своїх численних підписників зізнанням у коханні до одностатевого партнера. Його обранцем став колумбієць Філіпе, з яким він уже побрався.

В інтерв’ю після цього Хветкевич зізнався, що вони разом уже 6 років, але перед участю в “Холостячці” розлучилися через відмову Андрія прийняти пропозицію руки та серця від Філіпе. Але також він уточнив, що до Злати він мав справжні почуття, а закохується він у людей незалежно від статі.

Андрій Хветкевич із Холостячки показав, як став на коліно і зробив пропозицію нареченому
Андрій Хветкевич із Холостячки показав, як зробив пропозицію нареченому

Огнєвіч серед перших відреагувала на камінг-аут Хветкевича щирим привітанням та побажаннями парі щастя. Також теплою була реакція та інших учасників “Холостячки”, з якими Андрій спілкується і поза проектом.

Незабаром після свого зізнання Хветкевич опублікував зворушливе відео, в якому показав, як освідчувався коханому, цього разу ініціатива виходила саме від Андрія.

Фрідайвер приготував для Філіпе подарунок, поклавши в сумочку невелику коробочку з обручкою. Відкривши її, Хветкевич став на одне коліно і покликав обранця заміж. Він дуже здивувався і навіть розгубився, але відповів згодою.

Після весілля чоловіки навіть замислюються про можливе поповнення в сім’ї за допомогою сурогатного материнства, не виключаючи можливості усиновлення.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.