“Між мною і Тонею цього немає”: Арсен Мірзоян розповів, чому скандалить з Матвієнко і відповів про розлучення

Нещодавно Мережу сколихнула новина про те, що Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко розлучаються. Український співак розповів про скандали з дружиною та поділився всією правдою про розлучення

Вперше чутки про розлучення Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко з’явилися ще перед новим роком. У грудні 2021 року пара вирішила залишити чутки без уваги, що дуже насторожило фанатів. Нещодавно шанувальники знову почали підозрювати, що їхні улюблені співаки на межі розставання. Цього разу Матвієнко не змовчала: Тоня заявила, що їхнє кохання з Арсеном Мірзояном не зруйнує нічого.

Артистка зізналася, що перші чутки про їхнє розлучення пішли з “жовтої преси”, а решта ЗМІ просто підхопила гучну новину і “понеслася”. Однак, поділилася Матвієнко, якби вона насправді розлучалася, то неодмінно про це повідомила б шанувальникам.

Варто зазначити, що чоловік Матвієнко рідко коментує своє особисте життя. Більше того, із чоловіка часто й силою не дістати хоч якісь деталі стосунків із Тонею. Проте, нещодавно Арсен Мірзоян давав інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” і там він чесно прокоментував стосунки з дружиною, їхнє “розлучення”, а також розповів про те, де чому між ними виникають сварки.

Співак зізнався, що його почуття до Тони Матвієнко так само сильні, як і в день їхнього весілля – розлучатися ніхто не збирається. Однак, за одкровенням Мірзояна, між коханими іноді виникають непорозуміння та сварки – як у будь-якій іншій парі. Артист не захотів визнавати, хто в сім’ї зазвичай робить перші кроки після скандалів, але уточнив: сам він ненавидить сварки і в будь-якій ситуації намагається поводитися м’якше.

Хтось когось не почув, не почув, не зрозумів. Нам здається, що останніми роками є потреба у представнику такої професії як комунікатор. Це спеціальна людина, яка пояснюватиме, про що саме говорить партнер

– поділився з журналістом Арсен Мірзоян.

Артист додав, що між ними з Тонею Матвієнком немає комунікатора, а тому їм доводиться самостійно розуміти одне одного. Мірзоян розповів, що, на його думку, причинами сварок стає звичайне непорозуміння, а не інші фактори, про які пліткують фанати.

Одна з найзнаменитіших пар українського шоу-бізнесу, незважаючи на всі “стички”, завжди намагається одне одного підтримати і допомогти у вирішенні будь-яких неприємностей. Арсена Мірзояна та Тоню Матвієнко можна вважати найміцнішою парою України.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.