Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє: нова дружина Саші Кривошапка переплюнула колишню

Олександр Кривошапко, відомий український співак, а також екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової, нещодавно одружився втретє. У Мережі з'явилися фотографії нової коханої

Відомий український співак Олександр Кривошапко набув популярності завдяки участі у культовому вокальному змаганні “Х-Фактор”. Чоловік тривалий час знімався у телепередачі, яка стала поштовхом до його майбутньої кар’єри. І хоча за довгі роки він не записав жодного повноцінного музичного альбому, підкорити серця українок та українців йому вдалося.

У свої 30 років Кривошапко одружився втретє. Сам артист зізнавався, що його новоспечена дружина стала для нього опорою та підтримкою, а разом вони вже давно займаються волонтерством, благодійністю та підтримують людей, які цього потребують. Проте, до того, як одружитися з Марією, Кривошапко мав стосунки з відомою жінкою.

Минуле знаменитого Олександра Кривошапка

З Тетяною Денисовою, яка сьогодні стала популярною своєю зрадою України, Кривошапко познайомився на зйомках проєкту “Х-Фактор”. Старша Денисова була продюсером, а молодий Олександр не зміг встояти перед її чарами. В успіх їхнього шлюбу вірили небагато людей, проте незабаром після весілля пара розпалася.

Наразі Тетяна Денисова відома своєю мовчазною позицією. Артистка відмовилася публічно засуджувати повномасштабне вторгнення росії, за що і виявилася засудженою публікою. Так, артистка продовжує працювати “за бугром”.

Нова дружина співака та фото з РАГСу

Однак, сьогодні у Олександра куди більш розуміюча і віддана дружина. Марія працює косметологом, а у вільний час дівчина любить разом із чоловіком займатися добрими справами – разом вони з початку повномасштабної війни створили фонд “Братське серце”. Організація займається допомогою переселенцям.

Марія тепер за моєю спиною! Ця історія про подолання. Ми багато пройшли і усвідомили. Разом створювали фонд і далі підемо також разом

– мило підписав фотографію з Марією із РАЦСу Кривошапко.

https://www.instagram.com/p/CicXyTEq9Ts/

Сама Марія зізналася, що дуже любить свого новоспеченого чоловіка. На особистій сторінці в Інстаграм дівчина навіть зізналася за що. Так, за словами Марії, Кривошапко дуже ніжно і дбайливо ставиться до неї, чим і завоював її серце.

Я кохана і це відчуваю кожну мить

– зізналася дівчина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.