Різні погляди: Тіна Кароль зізналася, що ніколи не була близька зі своєю мамою та батьком

Відома українська співачка Тіна Кароль відверто поділилася правдою про сімейні стосунки зі своїми батьками та рідним братом. Їх не можна назвати близькими.

Тіна Кароль народилася в сім’ї, далекій від творчих професій. Її батько Григорій Самуїлович та мати Світлана Андріївна Ліберман інженери за освітою, але мама більшу частину життя пропрацювала у Пенсійному фонді України. Також співачка має старшого на 4 роки брата Григорія, він юрист та співвласник юридичної фірми.

Тина Кароль призналась, что никогда не была близка со своей мамой и отцом
Тіна Кароль зізналася, що ніколи не була близька зі своєю мамою та батьком

В інтерв’ю Тіна зізнавалася, що ніколи не була близькою з рідними і своє особисте життя будувала самостійно незалежно від їхньої думки. Так вона сама прийняла рішення віддати сина Веніаміна після смерті чоловіка Євгена Огіра на навчання за кордон, чим приголомшила своїх батьків:

Їм нічого не залишалося, як прийняти моє рішення. Я з ними рідко раджусь, бо все одно зроблю так, як вважаю за потрібне

, – зізналася Кароль.

Також вона зазначила, що цінує своїх маму з татом, але не дозволяє їм втручатися туди, куди вона не просить. За словами Тіни Кароль, рідні не люблять публічності і за всі ці роки у них сформувалися різні погляди і цінності. При цьому на великі сімейні та церковні свята вони завжди намагаються збиратися однією сім’єю.

Як виглядає мама та брат Тіни Кароль
Тіна Кароль зізналася, що ніколи не була близька зі своєю мамою та батьком

Нагадаємо, 67-річний батько Тіни Кароль після повномасштабного російського вторгнення на територію України поповнив лави ТрО та відмовився виїжджати за кордон, незважаючи на вмовляння знаменитої доньки. Такої ж думки дотримується і мати артистки, тому їй нічого не залишалося, окрім як змиритися з вибором батьків. Сама зірка займається благодійними концертами у багатьох країнах світу, завдяки яким збирає на допомогу українцям величезні суми. У Києві співачка зараз буває рідко.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.