Діма Танкович із “Дизель Шоу” розповів про ще одну дочку Володимира Зеленського: не витримав навіть Притула

Шоу-бізнес завжди переповнений нескінченними інтригами та загадками. Нещодавно Дмитро Танкович із "Дизель Шоу" зізнався, що у Володимира Зеленського насправді є ще одна дочка

Дмитро Танкович – відомий гуморист, телеведучий, актор та сценарист. Зірка популярна не лише серед української авдиторії, Танковича знають і білоруські телеглядачі. Артист народився та виріс у столиці Білорусі Мінську, а пізніше мимоволі почав працювати в Україні.

Діма Танкович розпочинав свою гумористичну кар’єру, як і багато комедійних акторів, зі сцени КВК. Пізніше команда, в якій грав актор, розпалася, а тому чоловік направив усі сили на створення телекар’єри. Пізніше Танковича запросили зніматися на каналі СТБ, а 2019 року він став частинкою великої та дружної команди “Дизель Шоу”.

Сім’я українського артиста Дмитра Танковича

Зі своєю майбутньою дружиною артист познайомився, коли працював на українському телеканалі “СТБ”. Ольга Рибка, дружина Дмитра Танковича, зізналася, що одразу майбутні кохані одне одного ледве не зненавиділи. Однак після ближчого спілкування між знаменитостями спалахнула пристрасть, і вони більше не змогли відпустити одне одного.

Дмитро Танкович давно щасливий у шлюбі зі своєю красунею-дружиною
Дмитро Танкович давно щасливий у шлюбі зі своєю красунею-дружиною

Актор довгий час вів холостяцький спосіб життя, а тому, коли зустрів Ольгу і зрозумів, що відчуває до неї симпатію, тягти не став. Сімейна пара виховує спільну дочку, веселу історію про яку якось і розповів Діма Танкович.

Несподіване зізнання Діми Танковича

Якось артист брав участь у відомому українському телешоу “Хто зверху?”, ведучими якого є Сергій Притула та Леся Нікітюк. Всім чудово відомо, що зірковий дует ведучих завжди вмів витягти зі своїх гостей цікаві історії. Танкович не став винятком.

Український знаменитий гуморист Дмитро Танкович розсмішив шанувальників несподіваним зізнанням
Український знаменитий гуморист Дмитро Танкович розсмішив шанувальників несподіваним зізнанням

Так, він розповів, що його дочка довгий час вважала, що її батько Володимир Зеленський – колишній гуморист та актор, нинішній президент України. Танкович розповів, що коли його дочка була у віці трьох років, він постійно показував себе на телеекрані і хотів, щоб вона пишалася своїм батьком і впізнавала його.

Себе показував, але мене вона не запам’ятовувала, а коли одного разу показали 95 квартал, вона показала пальчиком і сказала: “Тато”, і так тривало деякий час

– розповів Діма Танкович.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.