“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше показала своє реальне кохання: народила йому дітей

Прихильники довгий час вважали Олену Кравець дружиною Володимира Зеленського. Насправді вони просто колеги і хороші друзі. Кравець нещодавно продемонструвала шанувальникам свого справжнього чоловіка

Олена Кравець стала популярною завдяки участі у знаменитому гумористичному змаганні КВК, яке для зірки стало поштовхом для початку комедійної діяльності. Як би це не звучало незвично і навіть дико, Кравець спочатку обрала для себе зовсім іншу спеціальність.

Олена Кравець зі своєю старшою дочкою
Олена Кравець зі своєю старшою дочкою

Після закінчення школи майбутня актриса Олена Кравець вступила до університету на економічний факультет. Сама дівчина змалку захоплювалася акторською майстерністю і жадала вступити до театрального училища. Проте, батьки Кравець наполягли на тому, щоб вона здобула “серйозну професію”. Олена поступилася рідним і виявилася закутою неулюбленою справою.

Щоб відволіктися від навчання, яке не приносило їй жодного задоволення, Кравець вирішила виплеснути свій творчий початок на сцені КВК у складі студентської команди.

Історія знайомства: від друзів до коханців

Історія знайомства та кохання Олени Кравець з майбутнім чоловіком досить незвичайна та романтична. Вони зустрілися ще під час студентства – в університеті брали участь в одній команді. Гумор став не лише спільною пристрастю знаменитої пари, а й фактором, який посприяв створенню їхньої сім’ї.

Олена Кравець зі своїм чоловіком Сергієм знайомі дуже давно
Олена Кравець зі своїм чоловіком Сергієм знайомі дуже давно

Дуже довго Сергій та Олена були дуже близькими друзями. Грали на одній сцені, проводили час в одній компанії, але між ними не було й натяку на щось більше, ніж товариські стосунки.

Одного дня Сергій не з’явився на репетицію, а потім пропустив ще кілька зустрічей. Олена Кравець переживала за друга і вирушила відвідати його до нього додому. Мама Сергія привітно зустріла дівчину, і тоді Кравець зрозуміла – поряд із чоловіком та його родиною їй дуже затишно.

Скільки дітей у Олени Кравець та її чоловіка Сергія?

У знаменитому сімействі гумористів зростає троє дітей. Старшій дочці Сергія та Олени 19 років – пара дізналася, що в них незабаром з’явиться Маша, коли артисти лише планували весільне свято.

Олена Кравець зі своїм чоловіком та двійнятами
Олена Кравець зі своїм чоловіком та двійнятами

Крім того, Сергій та Олена виховують двійнят. У липні поточного року Ваня та Катя відзначили свої 6 років.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.