Позитив знайшов собі нову Дорофєєву з голосом, як у Насті Каменських: колишня підопічна Дана Балана

Відомий український співак поділився у Мережі знімком із вокалісткою Настею Балогою, з якою вони разом записали новий хіт. Шанувальники вважають дівчину новою напарницею Позитиву

Український співак Позитив нещодавно разом із колегою випустив новий хіт, який швидко підкорив серця усіх шанувальників. Трек під назвою “Додому” зачаровує своїм ніжним та чуттєвим звучанням, а слова пісні вражають глибинною та засідають у голові надовго.

Разом із Позитивом трек записувала українська співачка Настя Балог, яка кілька років тому брала участь у відомому вокальному змаганні “Голос країни”. Дівчина була у команді артиста Дана Балана. Крім того, зараз Настя працює у лейблі FoxLab, який просуває молодих виконавців.

Кровопролитна війна, яку росія розв’язала на території України, у багатьох відібрала найдорожче, що є в цьому житті. Багато людей більше ніколи не зможуть повернутися до свого дому. Натомість вони повинні звикати до життя в новому місці та починати заново будувати те, що було зруйновано. Багатьох українців сьогодні об’єднує одна мета: нарешті повернутися до рідного гніздечка.

Саме про це заспівали пісню Позитив та його молода напарниця.

Ця зима назавжди змінила нас. Ми почали по-справжньому цінувати ті речі, які ніколи не шанували

– розповіла Настя Балог про сенс нової пісні.

Нагадаємо, що відомий український гурт “Время и Стекло” розпався у 2020 році. Тоді шанувальники пліткували, що причиною стали відносини між солістами групи, що різко зіпсувалися. Проте про справжні підстави розпочати сольні кар’єри Позитив розповів лише на початку лютого поточного року.

За визнанням артиста, це сталося за бажанням Наді Дорофєєвої. Позитив поділився своїм ставленням до ситуації та заявив, що із задоволенням попрацював би разом зі співачкою ще, проте та неодноразово заявляла про свою схильність розпочати сольну кар’єру. Дорофєєва довго вмовляла колегу, і Позитив зрештою погодився.

Олексій Завгородній поставив крапку у питанні скандалів із Надею. За словами артиста, вони досі працюють в одному приміщенні, добре спілкуються та допомагають одне одному у вирішенні кар’єрних питань. Вони діляться між собою творчими успіхами і завжди прислухаються до дружніх порад.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.