Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин вивезли дружин за кордон і з Бузовою веселять росіян на лайнері

Нещодавно Мережу сколихнула новина про зраду колись популярних в Україні артистів Сергія Писаренка та Євгена Нікішина. Випливли нові деталі їх ганебного концерту

Сергій Писаренко та Євген Нікішин стали популярними в Україні завдяки участі у гумористичній передачі “Дизель Шоу”. Проте з початком повномасштабної війни артисти вирішили змінити місце роботи та збираються на тижневі гастролі. У рамках майбутнього концерту актори розважатимуть росіян на круїзному лайнері. Відправна точка судна – сочі, а прямує крейсер у кілька турецьких бухт.

Ура! З 24 вересня знову Туреччина! Їдемо до гастрольного круїзу Туреччиною на 8 днів на кораблі Astoria Grande!

– Сергій Писаренко поділився афішею майбутнього заходу на особистій сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Багато хто звернув увагу на те, що Писаренко написав “знову Туреччина”, а це означає, що раніше артист уже виступав на круїзному лайнері. Крім того, в описі до опублікованої афіші на офіційній сторінці організатора концерту сказано: “Це було так весело, що ми вирішили повторити”.

Захід, в якому він збирається брати участь разом зі своїм колегою Євгеном Нікішиним, обурив підписників артиста, і вони залишили кілька “лагідних” у коментарях.

  • “Ось це ви мерзотники, просто дивовижні мерзотники”;
  • “Ось і виявилася ваша російська сутність під час війни”;
  • “Як так можна? Я чогось не розумію”
Афиша концерта на куризном лайнере, в котором участвуют Евгений Никишин и Сергей Писаренко
Афіша концерту на куризному лайнері, в якому беруть участь Євген Нікішин та Сергій Писаренко

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення в Україну Нікішин та Писаренко записали відеозвернення, в якому поділилися своєю позицією та ставленням до того, що відбувається.

Я хочу сказати всім, кому небайдужі події, які відбуваються в Україні, ми зараз тут, і ми бачимо все, як відбувається насправді. Не можна називати це “операцією” – це війна. Справжнісінька війна. Над нами пролітали ракети, вибухали снаряди. Ми бачили, як вибухнув пологовий будинок, у якому мала народжуватися моя дочка. Сподіватися та зберігати ілюзії, що бомби летять у військові об’єкти – це найбільша помилка

– констатував тоді Сергій Писаренко.

Проте, схоже, що з березня минуло надто багато часу, а пам’ять Писаренка та Нікішина виявилася короткою. Інакше неможливо пояснити їхнє рішення виступити на сцені для росіян і сидіти за лаштунками разом із тими, хто винен у війні в Україні.

Схожі статті

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.