“Вагітна?”: Могилевська натякнула, що чекає на дитину і сховала живіт за одягом – дуже широка сукня

Наталія Могилевська ніяк не може "відбитися" від чуток про те, що чекає на народження своєї першої дитини. Нова фотографія, якою поділилася зірка, наштовхнула підписників на нову хвилю підозр

Наталія Могилевська не часто говорить про своє особисте життя, проте шанувальникам відомо, що одружена вона була двічі, проте в жодному з цих шлюбів жінка не народжувала дітей. Нещодавно зірка вирішила поділитися з шанувальниками одкровенням: знаменитість зізналася, що під час війни вона може покластися на міцне чоловіче плече. За словами Могилевської, чоловік став її опорою та допомагає у всіх творчих та особистих починаннях.

Після визнання шанувальники сильно схвилювалися і все почалося знову: у кожній фотографії фанати шукають підступ і намагаються викрити Наталю Могилевську у вагітності. Сама артистка з гумором відреагувала на коментарі підписників щодо її ймовірної вагітності.

Почитала усі ваші коментарі до фото. Вирішила проблему. Я просто поки не їстиму

– з усмішкою заявила знаменитість.

Проте, шанувальникам такі слова ні по чому – кожен щиро бажає Могилевській відчути радість материнства, а тому щоразу підозрюють кумира в тому, що вона приховує від них такі радісні новини. На тлі чуток про можливу вагітність Могилевська опублікувала фото, на якому українська співачка позувала у широкій сукні.

Зазначимо, що чутки про можливу вагітність зірки підігріває ще й той факт, що співачка подала всі знаки того, що готова до материнства. Так, колись у її особистому блозі в Інстаграм Наталії Могилевській поставили питання, чи планує вона стати мамою.

Готовий учень – знайдеться вчитель. Готова стати матір’ю – знайдеться і дитина

– загадково і одночасно цілком зрозуміло відповіла українська співачка.

Крім того, схоже, що Наталія Могилевська нарешті знайшла людину, з якою готова створити справжню родину і завести діточок. Нові відносини знаменитості буквально пройшли вогонь і воду, адже кохані крокували разом пліч-о-пліч упродовж війни та пройшли найскладніше випробування. Ім’я свого чоловіка Могилевська поки що розкривати не хоче, але обіцяє – після перемоги всі шанувальники дізнаються про цю гарну історію.

Я дуже вдячна йому за те, що він був зі мною

– підсумувала артистка.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.