Дантес познайомив Кацуріну зі своєю мамою: як колишня свекруха Дорофєєвої відреагувала на нову пасію сина?

Володимир Дантес, який ще офіційно не розлучився з Надією Дорофєєвою, вже представив своїй мамі її майбутню нову невістку. Як відреагувала мати Дантеса на Дашу Кацуріну, читайте далі в матеріалі.

Нещодавно Володимир Дантес відвідав Ірландію, де разом із іншими українськими зірками заспівав на благодійному концерті. У робочу поїздку артист узяв із собою свою нову кохану Дашу Кацуріну. Днями Дантес із Дашею повернулися з невеликої подорожі та перше, що вони зробили після поїздки – це поїхали в гості до мами артистка. Володимир вирішив познайомити свою нову дівчину з ймовірною майбутньою свекрухою.

Про це розповів Дантес у своєму мікроблозі в Інстаграмі. Чоловік оприлюднив відео, на якому він із Кацуріною та мамою сиділи за одним столом і пили чай із круасанами.

Дантес познайомив Кацуріна зі своєю мамою
Дантес познайомив Кацуріна зі своєю мамою

Приїхали до мами з Дашею Кацуріною. Мама як завжди не хоче зніматись

, – повідомив Дантес.

Судячи з задоволеного обличчя Кацуріної, зустріч з майбутньою свекрухою пройшла добре.

Нагадаємо, у березні цього року Володимир Дантес та Надя Дорофєєва оголосили про розлучення після 7 років шлюбу. Подружжя не назвало причину розлучення, але зазначило, що рішення було прийняте обопільно та обдумано. Проте вже за кілька місяців після цієї заяви все стало на свої місця. Дантес і Дорофєєва у прямому значенні цього слова обмінялися партнерами з подружжям Кацуріних, з якими вони близько дружили. Надя Дорофєєва розпочала стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним, а Дантес – з уже колишньою дружиною Кацуріна Дашею.

Володимир Дантес І Даша Кацуріна підігрівають чутки про роман
Сім’я Кацуріних та родина Дантеса та Дорофєєвої

Варто зазначити, що у Даші та Михайла Кацуріних є двоє маленьких дітей, молодшому з яких виповнився лише 1 рік. Зараз Даша частенько показує, як Дантес ладнає з її дітьми, а сам Володимир жартує, що йому поки ніяково грати з дітьми, чий батько зараз спить з його колишньою дружиною.

До речі, публіка не дуже добре поставилася до так званого обміну дружинами двох подружніх пар. Користувачі Мережі критикують та засуджують як Дорофєєву, так і Дантеса.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.