“Я люблю Україну”: Ані Лорак, яка об’явилася через півроку, висловила свою позицію з приводу війни

Скандально відома українська співачка Ані Лорак об'явилася через півроку війни в Україні та висловила свою позицію, заявивши про любов до Батьківщини.

Ані Лорак видалила свій обліковий запис у Instagram, коли росія розв’язала повномасштабну війну проти України. Співачка вирішила не позначати свою позицію і просто зникла з медійного поля, але більш ніж через півроку вона з’явилася і схоже збирається незабаром вийти на сцену.

Спочатку знаменитість відновила сторінку в соцмережах та заявила, що сумує за концертами, а тепер на її офіційному сайті з’явився відкритий лист, у якому вона стверджує, що підтримує Україну і нібито робила це весь час, але не хотіла афішувати. Зараз зірка визнає, що не треба було мовчати, проте виключно тому, що її мовчання обернулося проти неї:

Моя громадянська позиція є і залишається незмінною: я люблю Україну, і любов до батьківщини ввібрала з самого дитинства

, – каже Лорак.

Ані Лорак написала відкритий лист на підтримку України
Ані Лорак написала відкритий лист на підтримку України

Вона нагадала, що родом із Буковини і заявила, що гідним проявом патріотизму вважає вчинки, а не слова. Співачка приписала собі у досягнення прославлення України в усьому світі протягом усіх 20 років своєї сценічної діяльності. Вкотре, як і після своєї мовчанки у 2014 році, коли росія вперше зазіхнула на суверенність України, Ані Лорак виправдалася тим, що творчість та політика речі несумісні, а її ім’я нахабно використовується у брудних іграх.

Ані Лорак написала відкритий лист на підтримку України
Ані Лорак написала відкритий лист на підтримку України

Артистка стверджує, що підтримує український народ “не під тріск телекамер”. Насамкінець Кароліна Куек заявила, що вона за мир, проте вкотре навіть не натякнула, що війну розв’язала росія, в якій вона живе і працює останні 8 років.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.