Потап після повернення в Україну похвалився врожаєм із власного саду: “Вродила яблунька моя!”

Відомий український співак Потап після повернення в Україну встиг похвалитися врожаєм зі свого яблуневого саду на ділянці в їхньому домі з Настею Каменських.

Потап довгий час із лютого 2022 року перебував за кордоном. Як виявилося, за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення артист поїхав у справах до Іспанії разом із зірковою дружиною Настею Каменських, своєю мамою та свекрухою. Пізніше співачка розповідала, що у них був запланований переліт до Києва того самого дня 24 лютого, проте всі рейси були скасовані і вони буквально застрягли за кордоном.

Публіка дуже неоднозначно сприйняла рішення Олексія Потапенка та Насті Каменських не повертатися до України. Безліч користувачів Мережі критикували пару, незважаючи на їхню участь у благодійних концертах та зборі коштів для українців.

Потап і Настя
Потап після повернення в Україну похвалився врожаєм із власного саду

У серпні співачка повернулася додому, відвідала маму, яка приїхала на Батьківщину ще раніше, побувала у своєму особняку, виступила для військових і дала кілька інтерв’ю. Незабаром після цього артистка знову виїхала за межі країни, натомість у Києві показався її чоловік Потап, який оголосив про своє повернення в ефір ранкового шоу на 1+1. Репер зазначив, що в Україні він збирається втілити у життя ідею, яка змінить український шоу-бізнес.

В особистому блозі Instagram артист щасливий похвалився врожаєм яблук із власного саду:

Подивіться, як вродила яблунька моя! Я ж її садив! Збираємо врожай!

– сказав Потап за кадром.

Потап після повернення в Україну похвалився врожаєм із власного саду

Нагадаємо, після повернення Насті Каменських в Україну шанувальники запідозрили її у вагітності, адже зірка помітно набрала та почала носити вільніший одяг. Співачка на чутки не реагує, при цьому на тему можливої вагітності Каменських вже висловився відомий зірковий екстрасенс Макс Гордєєв.

Схожі статті

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.