Потап, який нарешті повернувся з Іспанії до України, знову в “роз’їздах”: зізнався, куди тікає на цей раз

Останнім часом український музикант і продюсер Потап викликав до себе дуже багато питань, а деякі з його прихильників і зовсім почали хейтити артиста. Артист знову покинув Київ – куди відправився?

Відомий в Україні співак, репер і продюсер за декілька днів до початку повномасштабного вторгнення росії на території України відправився разом зі своєю дружиною Настею Каменських до сонячної Іспанії. Таке рішення викликало негативні емоції й недоброзичливі коментарі зі стороні прихильників зіркової пари.

У той час, поки майже весь український шоу-бізнес демонстративно повертався до рідної країни, аби показати єдність і підтримку, Потап і Настя вирішили “втекти” з Батьківщини. Хоч би як пізніше артисти не виправдовувались у своїй так званій запланованій відпустці, настрої серед публіки не змінились.

Потап викликав у свій бік чимало хейту
Потап викликав у свій бік чимало хейту

Більше “перцю” додав і той факт, що Потап не повертався з Іспанії до України майже 7 місяців повномасштабної війни. Артист в одному з інтерв’ю заявляв, що за кордоном увесь цей час працював і організовував благодійні концерти й виступи. Проте, рішення так довго залишатись в Іспанії у свій час викликало непорозуміння й навіть хейт вже зі сторони не тільки прихильників артиста, але й зі сторони його колег.

Відтак, коли Потап нарешті повернувся на терени рідної країни, він продовжив активну волонтерську й благодійну діяльність. Нещодавно артист поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм публікацією про те, що вирушив у благодійну подорож до Ірпеня. Відтак Потап поділився відео, яке зняв на локації, де наразі працює добровільний будівельний батальйон.

Неймовірні історії людяності та підтримки наших волонтерів не можуть не вражати і не давати надію на перемогу та відродження України

– прокоментував допис Потап і зазначив, що волонтери-будівельники прийшли на допомогу людям, житло яких було вщент зруйноване ракетними обстрілами.

Український співак додав, що люди, які наразі допомагають відновити житло, приїхали з різних куточків України. Волонтери-будівельники не знали ніяких деталей про те, як вони будуть працювати, кому допомагатимуть, де житимуть, а також де братимуть потрібні будівельні матеріали. Проте вони напевно знали одне – українці не можуть стояти осторонь біди, коли розуміють, що мають сили допомогти комусь відновити життя.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.