“Це мало статись”: дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення розповіла про свій емоційний стан

Останнім часом в інформаційному просторі українського шоу-бізнесу поширились чутки про те, що Христина Горняки і Володимир Остапчук готуються до розлучення. Дружина відомого шоумена розповіла про свій емоційний стан

На фоні чуток про ймовірне розлучення з Володимиром Остапчуком його молода дружина Христина Горняк опублікувала допис в особистому блозі Інстаграм, у якому прокоментувала свій емоційний стан. Український нотаріус по-філософськи висловилась про минуле й майбутнє, а у коментарях до нової публікації підписники залишили чимало цікавих слів.

Дівчина спитала у підписників, чи пам’ятають вони ті чудові моменти з дитинства, коли вони щиро й легко усміхались, але так сильно хотіли нарешті подорослішати, щоб стати схожими на своїх близьких.

І напевно тільки подорослішавши та зустрівши купу «нюансів» я хочу ту легкість в простих моментах, та можливість просто сміятись до сліз…

– прокоментувала Христина Горняк фотографію, на якій зображена в кежуал-образі, а також у великих сонцезахисних окулярах.

У коментарях під новою публікацією підписники поділились своїми думками:

  • “Ви все правильно робите. Зміна обстановки, відпустка… Бережіть себе, все буде добре”;
  • “Христиночко! Ви чудова! Але бачу, що щось турбує в душі особисте, не тільки війна робить поганий ваш настрій. Ви сильна і не проґавте своє щастя, ніякі образи не варті того. Боріться за свою любов”;
  • “Знаєте це мало статись, бо всі наші вчинки мають наслідки, але гарна новина в тому, що після цих подій, ви станете набагато мудрішою і кращою ніж були до. Це факт”;

Володимир Остапчук і Христина Горняк вже два роки перебувають у шлюбі, проте останнім часом у Мережі почали ширитись чутки про те, що закохані готуються до розлучення. Підкріплює поголос і той факт, що знаменитості давно не публікують спільних фотографій, а також не залишають милих коментарів під фотографіями.

Варто зазначити, що раніше парочка активно “відмічалась” на особистих сторінках одне одного в соціальній мережі Інстаграм. Крім того, відомий український ведучий Слава Дьомін заявляє, що він точно знає – у Володимира Остапчука і Христини Горняк “чорна полоса” у відносинах.

Так, Дьомін заявив, що з особистих джерел у вигляді спільних знайомих дізнався про те, що закохані розійшлись. Більш того, Остапчук і Горняк навіть живуть окремо. Нагадаємо, що екстрасенс Людмила Хомутовська зробила розклад Таро, щоб дізнатись стан стосунків зіркової пари. За словами експерта, закохані й дійсно перебувають у сварці, проте вона не вважає, що причина настільки вагома, щоб дійшло до розлучення.

Однак, напевно знати не може ніхто, окрім Володимира Остапчука і Христини Горняк, а тому прихильникам залишається лише чекати офіційних повідомлень і особистих коментарів зіркової пари, яку за два роки встигли полюбити багато українців.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.