ЗМІ повідомили про невиліковну хворобу сину Меладзе: нова біда прийшла після розлучення з Брежнєвою

У російських засобах масової інформації шириться новина про те, що син російського композитора Костянтина Меладзе від першого шлюбу невиліковно хворий.

Костянтин Меладзе до того як одружитися на Вірі Брежнєвій мав шлюб з Яною Сумм. У пари народилося троє спільних дітей, дві доньки Аліса і Лія та син Валерій. Спадкоємці залишилися з матір’ю після розлучення батьків у 2013 році, коли композитор остаточно пішов з родини до екс-солістки “ВІА Гри”.

Як повідомляють російські ЗМІ, 17-річний син Меладзе має діагноз “аутизм”, який йому поставили у дитинстві. До віку трьох років дитина розвивалася цілком нормально, але набуті навички мовлення в три роки хлопчик почав втрачати, що налякало батьків.

Це важке захворювання, воно ніяк не лікується, а тільки коригується, йдеться про важку форму аутизму

, – цитує преса колишню дружину Костянтина Меладзе Яну Сумм.

ЗМІ повідомили про невиліковну хворобу сину Меладзе

Нагадаємо, нещодавно Мережею поширилися чутки про розлучення Меладзе і Віри Брежнєвої під час повномасштабного російського вторгнення на територію України. Співачка з перших днів стала на бік українців та власноруч вантажила гуманітарну допомогу для співвітчизників у волонтерському центрі в Польщі, а її законний чоловік жодним чином не висловився про війну за ці 7 місяців.

Вера Брежнева и Константин Меладзе развелись
ЗМІ повідомили про невиліковну хворобу сину Меладзе

За чутками через це між зірковою парою виникли непорозуміння і влітку 2022 року Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися. Для співачки цей шлюб вже третій, її першим чоловіком хоч і не офіційним став політик Віталій Войченко, а за другого обранця, бізнесмена Михайла Кіпермана, Віра офіційно вийшла заміж у 2006 і через 6 років розірвала шлюб. У виконавиці є дві доньки від колишніх чоловіків – 21-річна Софія і 12-річна Сара. З Меладзе спільних дітей у співачки не з’явилося.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.