Сплять окремо: Оля Полякова зізналась, що її шлюб зі старим та лисим чоловіком тріщить по швах

Оля Полякова у шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським уже 18 років. Однак шлюб знаменитості зі старшим на 15 років чоловіком далеко не ідеальний.

Зі своїм майбутнім чоловіком Оля Полякова познайомилась, коли вона була ще нікому не знайома співачка-початківець. Тоді дівчину запросили співати на вечірці, де був той самий Вадим Буряківський. Полякова одразу запримітила статного і багатого чоловіка, та і Вадим звернув увагу на молоду, симпатичну співачку. Між ними одразу спалахнула іскра і зав’язався роман. Варто відзначити, що на той момент у Вадима була дружина, крім того, чоловік старший за Полякову на 15 років. Ці факти не стали перешкодою для Полякової і вона стала коханкою Буряківського. Однак все змінилось, коли Полякова завагітніла. Тоді чоловік прийняв рішення розійтись з дружиною і одружитись на молоденькій співачці.

Оля Полякова с мужем
Оля Полякова зізналась, що її шлюб зі старим та лисим чоловіком тріщить по швах

Оля Полякова і Вадим Буряківський у шлюбі вже 18 років. Вони мають двох доньок та пройшли багато перешкод на сімейному шляху. Звісно, почуття у подружжя вже не такі палкі та гарячі. Ба більше, Полякова вже давно не спить з чоловіком Вадимом в одній кімнаті. Про це зірка зізналась в Ютуб-програмі “Дорослі дівчатка”, де вони разом з Машею Єфросініною діляться зі своїми прихильниками власними секретами .

По словам Полякової, вони з чоловіком вже давно роз’їхались по різним кімнатам і не тому що між ними вже немає стосунків, а через те,  що так зручніше для самої співачки. Оля запевняє, що має чутливий сон і прокидається від кожного шороху, тому їй до вподоби спати у ліжку самій.

Оля Полякова и ее муж Вадим
Оля Полякова зізналась, що її шлюб зі старим та лисим чоловіком тріщить по швах

Однак співачка підкреслила, що вони з чоловіком “ходять один до одного в гості” перед сном.

Варто відзначити, що в Мережі подейкують про нещирість почуттів Полякової до свого чоловіка. Та і сама Оля в різних інтерв’ю говорить про свого чоловіка не з любов’ю, а з насмішкою. Полякова може публічно сказати про свого чоловіка, що він старий. Також нещодавно співачка в Ютуб-програмі “Дорослі дівчатка” заявила, що не розлучається з чоловіком лише через те, що не хоче ділити майно.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.