“Ми не говоримо публічно про це”: Кошовий зізнався, за що його з Пікаловим насправді нагородив Зеленський

З нагоди Дня Незалежності України президент Володимир Зеленський нагородив низку культурних та громадських діячів орденами. Публіка негативно відреагувала на вручення державної нагороди акторам "Кварталу". Кошовий відповів на всі запитання

Цьогорічний День Незалежності України пройшов у надзвичайно важких обставинах – повномасштабна війна внесла свої корективи у спосіб святкування цієї важливої дати. Втім президент України вирішив нагородити низку культурних й громадських діячів на честь свята. Нагороду отримали актори, співаки, волонтери, міністри та багато інших посадовців й знаменитостей.

Публіка схвально сприйняла те, що волонтерську і благодійну діяльність їхніх кумирів, спрямовану на боротьбу проти агресора, відзначили орденами. Проте, стосовно нагородження акторів студії “95 Квартал” виникли питання. У Мережі “розгорівся” скандал, а українці не могли зрозуміти – чому Пікалова та Кошового поставили у один ряд із людьми, які захищають Україну на фронті або збирають шалені суми на допомогу людям.

Довго ні Кошовий, ні Олександр Пікалов не коментували свого нагородження, але сьогодні Євген вирішив перервати мовчання і поставити крапку в цій справі. Гуморист відповів, за що йому і його колезі вручили “Орден за мужність”. Кошовий заявив, що такої нагороди він досяг завдяки своїй волонтерській діяльності – свої заслуги актор афішувати не хоче.

Зеленський на День Незалежності нагородив колег з Кварталу
Зеленський на День Незалежності нагородив колег з Кварталу

Те, що ми не говоримо публічно про цю свою волонтерську діяльність – це наша справа. Досі ми все робили за свій рахунок, не збирали донати з інших людей, тому нам навіть думки не приходило, що треба перед кимось звітувати

– прокоментував Євген Кошовий.

Артист додав, що, якщо хтось воліє розповідати публічно про свої досягнення й волонтерство, то це рішення саме цієї людини. Актор зазначив, що кожен, хто заслуговує на відзнаку від президента, отримав її. Євген Кошовий вирішив пригадати і те, що акторів “95 Кварталу” звинувачували в тому, ніби ті виїхали за кордон після початку повномасштабного вторгнення.

Але, за словами артиста, вони весь цей час залишались в Україні й змінювати свого рішення не збираються. У доказ до своїх слів артист поділився спогадом про те, як 24 лютого вони прийшли на єдиний марафон новин, що транслюється на українському телебаченні, й звернулись до народу зі словами підтримки.

Якщо почитати все те, що пишуть, може здатися, що ми з Сашею вже півсвіту об’їздили за ці пів року. Я на таке намагаюся не реагувати. Але іноді, звичайно, злість бере

– підсумував Кошовий.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.