“Я по Олегу не бачу, що в нього онкологія”: Іво Бобул подзвонив з Винником і викрив подробиці його самопочуття

Олег Винник давно пропав з медійного простору, а стан його здоров'я сильно непокоїть шанувальників. Іво Бобул розповів про реальне самопочуття зірки

Відомий український артист і улюбленець мільйонів жінок Олег Винник після початку повномасштабного вторгнення росії на територію Україні буквально зник з інформаційного простору. Поки одні зірки спокійно займались волонтерством і підтримкою народу, а інші намагались “хайпувати” на війні, Олег Винник й зовсім занепокоїв шанувальників довгою відсутністю.

Пізніше особистий адвокат зірки розповіла, що той вже довгий час перебуває у Німеччині – туди артист відправився задовго до початку повномасштабної війни, адже мусив лікувати проблеми зі здоров’ям, що навіть загострились після нападу росії. Крім того, адвокатка у коментарі для ЗМІ “1+1” заявила, що артист, попри все, займається благодійністю та волонтерською діяльністю.

Відтак вона заявила, що Олег Винник займається пошуком та збором грошей для купівлі якісних машин для ЗСУ, а також слідкує за тим, аби автівки були вчасно й правильно доставлені на кордон з Україною. Адвокат співака заявила, що він не хоче публічно афішувати свою діяльність, саме тому зараз в медійному просторі про артиста майже нічого не чути. Представниця Олега Винника заявила, що він надає перевагу мовчати про свою волонтерську діяльність, адже піаритись в часи біди – не в його стилі.

Відтак у Мережі дійсно з’являлись фото артиста, які публікував військовослужбовець Роман Недзельський у постах-звітах про отриману волонтерську допомогу. Проте, довге мовчання Олега Винника у багатьох викликало негативну реакцію – шанувальники навіть почали думати, що артист виїхав за кордон, адже злякався війни.

Іво Бобул прокоментував здоров'я артиста
Іво Бобул прокоментував здоров’я артиста

Його хороший друг і відомий в Україні співак Іво Бобул вирішив раз і назавжди поставити крапку в усіх обговореннях Олега Винника. Так, знаменитість розповів про те, що, коли Недзельський їздив до Винника, то Бобул мав нагоду декілька хвилин поспілкуватись зі своїм другом телефоном.

Він сказав, що все буде добре, тримайтесь, він разом з українським народом. Коли щось є, я думаю, що людина хоче, аби то не афішували сьогодні, бо й так вистачає проблем. Я по Олегу не бачу, що в нього онкологія, обличчя нормальне, вигляд теж

– прокоментував Іво Бобул.

Окрім того, співак заявив, що він не підтримує чоловіків, які під час повномасштабної війни перебувають за кордоном. Він вважає, що кожен може стати в нагоді на Батьківщині.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.