В нульові йому підспівували всі: де зараз молдавський співак Дан Балан, якого вже забула Тіна Кароль

Молдавський співак Дан Балан, якого підозрювали у романі з Тіною Кароль був шалено успішний в нульові роки. Успіх не покинув його і по сьогоднішній день.

Молдавська музична група “O Zone” підкорила слухачів зі всього світу своїм головним хітом “Dragostea Din Tei”, знамениті слова якого “Нума-нума-є” знає кожна людина, яка хоча б раз її чула. Авторство належить відомому співаку, композитору та музиканту Дану Балану.

Після того, як його колектив розпався у 2005 році, він зайнявся сольною кар’єрою, випустив декілька альбомів, а також заспівав дуетом з такими відомими зірками, як Віра Брежнєва, Тіна Кароль.

Дан Балан у складі гурту O Zone

Здобувши успіх в індустрії, Дан Балан серйозно присвятив себе продюсуванню молодих талантів в Румунії та Україні через власний лейбл “Monarda Studios”. На це його надихнула участь у вокальному шоу талантів “Голос країни”, де він декілька сезонів займав крісло зіркового тренера. Його підопічна Оксана Муха з першого ж сезону, у якому Дан брав участь, здобула перемогу.

Про творчі здобутки Балан розповідає в інтерв’ю з задоволенням і без таємниць, але особисте життя не афішує. При цьому фанати вже давно вважають його таємним коханим української співачки Тіни Кароль. За чутками, в романтичному плані між ними щось сталося саме на “Голосі країни”.

Оператори часто підмічали такі моменти, коли Тіна і Дан фліртували. У фіналі 10 сезону вони взагалі випустили дуетну пісню і кліп, записаний вдома у Тіни Кароль.

Де зараз молдавський співак Дан Балан, якого вже забула Тіна Кароль
Де зараз молдавський співак Дан Балан, якого вже забула Тіна Кароль

Не зважаючи на те, що артисти ні разу відверто не відповідали на питання шанувальників і журналістів, що їх насправді пов’язує, публіка продовжує вірити у кохання зірок.

Нагадаємо, Дан Балан народився в місті Кишинев, столиці Молдови, в родині посла і телеведучої. В дитинстві він освоїв гру на акордеоні і закінчив музичну школу, у підлітковому віці вже грав у групі, а в 20 років створив “O Zone”.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.