“Зеленський комусь зателефонував”: Юрій Ткач чесно відповів, чи знали кварталівці про війну заздалегідь

Український актор Юрій Ткач зізнався, що його попереджали про війну, проте він не вірив. Гуморист розповів, хто саме розповів йому про майбутнє повномасштабне вторгнення

Відомий український актор, який колись разом із Володимиром Зеленським грав на сцені “Кварталу 95” у інтерв’ю для телепередачі “Життя відомих людей” розповів про те, як почувався у перші дні повномасштабного вторгнення росії. Артист також відповів на питання, яке довгий час турбувало всіх українців – чи знали актори “Кварталу 95” та екс-колеги діючого президента про війну заздалегідь.

За зізнанням відомого актора, ніхто з його колег не знав про те, що чекало на Україну. Юрій Ткач розповів, що їм ніхто не дзвонив, у спільних робочих групах не було подібної інформації.

Не було такого, що у нас в “Кварталі” там якась інформація була, або в групах десь, або Зеленський комусь зателефонував

– зізнався артист.

Проте, Юрій Ткач дійсно знав про те, що наприкінці лютого відбудеться війна. Так, за спогадами актора, йому про це розповіла його дружина Вікторія. У момент, коли кохана подзвонила чоловікові й попросила його якомога швидше приїхати додому, він був у кінотеатрі на прем’єрі фільму. Дружину Юрія Ткача попередив її брат, який, за визнанням гумориста, працює “в певних органах”.

Мене Віка аж витягувала з того залу, каже: “Давай, пішли”. Я кажу: “Що сталося?”. Вона каже, що війна

– пригадав той день Юрій Ткач.

Юрій Ткач пригадав початок повномасштабного вторгнення
Юрій Ткач пригадав початок повномасштабного вторгнення

Український гуморист зазначив, що він не міг повірити в те, що подібне можливе в сучасному світі. Не дивлячись на постійні переживання друзів, родичів, а також численні попередження розвідки Ткач не змінював думки – він вважав, що все буде добре. Актор зізнався, що за декілька годин до початку вторгнення росії на всю територію України він подзвонив колезі Євгену Кошовому.

Він перепросив за те, що розбудив товариша і обговорив із ним, чи дійсно буде повномасштабна війна. Кошовий спросоння порадив другу “випити і лягати спати”. Але спокійно виспатись у них так і не вийшло…

Нагадаємо, що Юрій Ткач від початку повномасштабної війни залишався в Україні. Перші тижні вторгнення він мешкав разом із сім’єю в Києві у будинку свого друга. Український актор вступив в територіальну оборону.

Пізніше його дружина вирішила виїхати за кордон, а Юрій Ткач залишив службу в ТрО і вирушив гастролювати із благодійними концертами.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".