Після визнання Галкіна іноагентом Алла Пугачова з дітьми виїхала з росії без зворотного квитка – ЗМІ

Алла Пугачова з двійнятами Лізою та Гаррі виїхали з росії до Ізраїлю. Ймовірно, співачка вирішила назавжди залишити росію після того, як її чоловіка Максима Галкіна визнали іноземним агентом.

Російські ЗМІ повідомляють, що відома співачка Алла Пугачова разом із дітьми Лізою та Гаррі 29 вересня була помічена в аеропорту Внуково. Артистка поспішала на рейс до Ізраїлю, про це повідомляє російське видання “СтарХіт“. Також повідомляється, що співачка полетіла, не взявши квитки назад. Можливо, Пугачова більше не збирається повертатись до росіїї.

Варто відзначити, що Алла Пугачова та Максим Галкін, після початку повномасштабної війни в Україні публічно висловили свою позицію, засудивши злочинні дії російської федерації. Ще у лютому Максим та Алла Борисівна разом із двома дітьми виїхали з росії до Ізраїлю. Там вони пробули 6 місяців, однак в кінці серпня Примадонна з двома дітьми повернулась в росію, адже Ліза та Гаррі мали першого вересня піти до школи. При цьому Максим Галкін залишився за кордоном. Гуморист зараз гастролює про різних країнах Європи із концертами.

Алла Пугачева вернулась в россию без Галкина
Після визнання Галкіна іноагентом Алла Пугачова з дітьми виїхала з росії без зворотного квитка

Однак 16 вересня сталось дещо, що могло переконати Пугачову назавжди виїхати з росії. Міністерство юстиції росії визнало російського коміка Максима Галкіна “іноземним агентом”. Стверджується, що гуморист працює в інтересах України і за це начебто отримує від України якість кошти.

Максим Галкін дуже гостро сприйняв цю інформацію. Шоумен опублікував у своєму Інстаграм-блозі, який налічує майже 10 мільйонів підписників, відео, в якому звернувся до російського правління. Чоловік з іронією повідомив, що визнання його іноземним агентом – це повний абсурд. Галкін запевнив, що ніякі кошти від України не отримує, а просто чинить по совісті. Також Максим заявив, що не збирається припиняти свою сценічну діяльність щоб догодити російському правлінню. Галкін підкреслив, що не продає та не купує власну думку і його позиція – це те, що йому підказує совість.

Дружина Галкіна Алла Пугачова теж відреагувала на новину про те, що її чоловік тепер в особливому списку. Співачка звернулася до російської влади і попросила її теж внести в список іноземних агентів, оскільки її позиція щодо війни в Україні точно така ж, як у Максима Галкіна.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.