Аліна Гросу, Ніна Матвієнко, Ольга Сумська та інші зірки, яким зраджували у шлюбі: дехто зміг пробачити

Навіть красива, знаменита і багата жінка не застрахована від подружньої зради. Кому із українських красунь зраджували у шлюбі, читайте далі в матеріалі.

Знаменитості нічим не відрізняються від звичайних людей. Вони стикаються з тими ж проблемами, що і інші. В нашій підбірці ми зібрали 5 українських знаменитих красунь, які зіткнулися з подружньою зрадою. Дехто із них пробачив чоловіка і навіть продовжує з ним жити.

Аліна Гросу

Гросу развелась с мужем
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Аліна Гросу

Відома українська співачка Аліна Гросу вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова у 2019 році. Батьки молодят влаштували їм розкішне весілля в Італії, де Аліна за 1 вечір змінила аж 4 сукні. Однак купа грошей вкладені в торжество, не врятувало молодят від розлучення. Аліна і Олександр прожили в шлюбі декілька місяців і розійшлись. По словам Гросу, її чоловік зрадив її. Комков знайшов жінку старшу за Аліну і більш багату. в інтерв’ю співачка зізналася її чоловік бізнесмен лиш на словах, а насправді він звичайний альфонс.

Ніна Матвієнко

Зірки, яким зраджували у шлюбі: Ніна Матвієнко
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Ніна Матвієнко

Відома українська співачка Ніна Матвієнко прожила у шлюбі зі своїм чоловіком Петром Гончаром аж 50 років. В 2021 році співачка шокувала публіку заявою про розлучення. В інтерв’ю Ніна Митрофанівна зізналася, що її шлюб був зовсім не ідеальний. По словам жінки, саме вона довгі роки утримувала сім’ю, а чоловік зовсім не підтримував її в складні часи. Більш того, співачка розповіла, що чоловік її зраджував протягом усього подружнього життя.

Ольга Сумська

Ольга Сумская и Виталий Борисюк
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Ольга Сумська

Відома українська актриса Ольга Сумська знає про подружню зраду з різних сторін. Ще в молодості акторка зрадила своєму чоловіку Євгенію Паперному з молодим колегою по сцені Віталієм Борисюком. Після того, як Паперний дізнався про зраду, вони розлучились, а Ольга вийшла заміж за Борисюка. Подружжя живуть у шлюбі 26 років і, здається, у них ідеальний союз. Однак в інтерв’ю програмі “Кава з перцем” на телеканалі “Україна” Ольга Сумська розповіла, що шлюб з Борисюком не безхмарний. Акторка зізналася, що за 26 років подружнього життя були зради, як і з її сторони, так і з сторони її чоловіка Віталія. По словам Ольги, вони зробили висновки і пробачили один одному, адже їхнє кохання важливіше за все інше.

Ані Лорак

Ани Лорак бросил бойфренд, пока бывший муж обеспечивает молодую пассию
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Ані Лорак

Ані Лорак прожила у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу 10 років. Співачка запевняє, що Мурат – перше і єдине її справжнє кохання. Ані Лорак відкрила для свого чоловіка бізнес у Києві, задарювала його дорогими автівками і робила все, щоб догодити Мурату. Однак чоловік не оцінив старань коханної дружини і почав зраджувати їй. Співачка довго терпіла витівки чоловіка, але коли відео з моментом зради Мурата потрапило в Мережу, Ані Лорак не змогла стерпіти публічного приниження і подала на розлучення.

Сніжана Бабкіна

Сніжана Бабкіна поділилася аспектами сімейного щастя
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Сніжана Бабкіна

Дружина відомого музиканта Сергія Бабкіна Сніжана в одному з інтерв’ю зізналася, що чоловік на початку їх шлюбу зраджував їй і кількість інших жінок перевищила 100 чоловік. Жінка хотіла піти від Сергія, але співаку вдалося вимолити в неї прощення. Зараз подружжя щасливі в шлюбі і виховують трьох дітей.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.