Валерій і Костянтин Меладзе дають безкоштовні концерти

Брати Валерій і Костянтин Меладзе щодня випускають свої найвідоміші хіти онлайн у живому виконанні. Тепер кожен має можливість насолодитися їхнім живим співом.

Відомі брати Костянтин і Валерій Меладзе навіть карантинний період проводять разом. І часу дарма не втрачають — активно займаються творчістю.

У своїх соціальних мережах молодший із братів, Валерій, зізнався, що страшенно сумує за концертам і йому вже не терпиться заспівати наживо перед великою публікою.

Але сучасні технології дозволяють мріям ставати реальністю. Тому тепер практично кожен день всі шанувальники творчості талановитих братів Меладзе мають можливість спостерігати за виконанням улюблених виконавців.

Валерій на своїй сторінці в Instagram регулярно розміщує відео своїх невеликих виступів. На задньому фоні йому підіграє старший брат Костянтин.

Варто відзначити, що на реальних концертах таке трапляється досить рідко, коли брати Меладзе ділять одну сцену. Виняток буває тільки в честь днів народження або великих свят. Тому карантин дозволив слухачам спостерігати рідкісну картину возз’єднання сімейних талантів.

Для онлайн-концерту Валерій викладається не менше, аніж для живого виконання. Він так само віртуозно грає зі своїм вокалом, а енергетика артиста моментально передається глядачам і слухачам.

Іноді до творчого тандему братів приєднуються й інші музиканти. Наприклад, разом з чоловіком одну пісню заспівала екс-солістка “ВІА ГРИ” Альбіна Джанабаєва, яка теж перебуває в прекрасній вокальній формі і сумує за сценою.

Валерій отримує сотні коментарів з компліментами, а його підписники щодня чекають нового хіта у виконанні улюбленого артиста.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.