Алла Пугачова отримала ізраїльське громадянство і показала новий паспорт: після визнання Галкіна іноагентом

29 вересня стало відомо, що співачка Алла Пугачова разом із дітьми Лізою та Гаррі покинула росію та полетіла до Ізраїлю. Ба більше, артистка оформила ізраїльське громадянство.

29 вересня російську співачку Аллу Пугачову разом із двома дітьми було помічено в аеропорту Внуково. Жінка поспішала на літак до Ізраїлю. Як виявилось, Алла Пугачова отримала ізраїльське громадянство. Доказом цього є ізраїльський паспорт Пугачової, фото якого опублікував сайт “Телеграф“. Справжність паспорта виданню підтвердили джерела серед ізраїльських прикордонників.

Пугачова отримала ізраїльське громадянствоПугачова отримала ізраїльське громадянство
Пугачова отримала ізраїльське громадянствоПугачова отримала ізраїльське громадянство

На фото видно, що громадянство Ізраїлю співачка отримала ще в травні цього року і буде воно діяти до травня 2023 року.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, Алла Пугачова та Максим Галкін публічно підтримали Україну та засудили війну. Зіркове подружжя з дітьми ще в лютому цього року виїхали із росії в Ізраїль. Однак через півроку, в кінці серпня, Алла Пугачова з Лізою та Гаррі повернулись до росії і 1 вересня діти пішли до школи. А ось Галкін залишився за кордоном, де продовжив їздити по різним країнам Європи зі своїми концертами.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Пугачова отримала ізраїльське громадянство

Однак 18 вересня трапилось те, що ймовірно вплинуло на думку Алли Пугачової і, можливо, переконало її назавжди покинути росію. 18 вересня шоумена і гумориста Максима Галкіна Міністерство юстиції росії визнало іноземним агентом. Стверджується, що комік начебто отримує від України кошти за те, що висловлює публічно свою позицію проти війни, яку розв’язала росія.

Максим Галкін відреагував на нове “звання” і опублікував відео-звернення до російсько правління. Він висміяв свій новий статус і запевнив, що свою совість він не продає та не купує, тому за його особисту позицію йому ніхто не платить. Також чоловік Пугачової запевнив, що не збирається припиняти свою концертну діяльність, бо так хоче російська верхівка. Сама Алла Пугачова теж відреагувала на цю подію. Вона звернулась до правління росії із закликом і її додати в список іноземних агентів, адже вона має таку ж думку та позицію, як і її чоловік.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.