45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре та зізналася, що вона тепер студентка: вчиться у Франції

Відома українська телеведуча повідомила своїм шанувальникам про важливі зміни у своєму житті. 45-річна зірка різко помолодшала і поділилась з підписниками своїми думками

Одна з найвідоміших телеведучих України на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділилась із підписниками новою публікацією. Тепер шанувальники знають, що зірка стала студенткою престижного французького університету. Крім того, Лідія Таран похвалилась своєю новою зачіскою.

Кураторка благодійного проєкту “Здійсни мрію” показала свою зовнішність – Лідію Таран майже не впізнати із новою молодіжною зачіскою, яка їй дуже пасує. Нещодавно телеведуча відсвяткувала свій 45-й день народження, а на честь свята поділилась із шанувальниками одкровеннями зі свого життя.

До публікації Лідія Таран додала дещо філософський текст, у якому розмірковувала над тим, як склалось її життя.

У мене було одне життя. А тепер їх два – паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції

– поділилась із підписниками відвертим зізнанням знаменитість.

До того ж, Лідія Таран розповіла, що їй довелось зустрічати новий рік свого життя в тому місці, а також на тих посадах, яких раніше вона собі навіть не уявляла. Відома телеведуча тепер працює в трохи іншому напрямку – вона не покинула журналістики, втім від ролі ведучої мала відмовитись. Зараз Лідія Таран працює кореспонденткою “1+1” у Франції.

У цій неймовірно романтичній країні українська журналістка вирішила отримати ще одну вищу освіту – Таран поділилась новиною про те, що тепер вона є французькою студенткою “у віці ягідки”. Знаменита ведуча заявила, що кожен ефективний і корисний на тому місці, де сам почуває себе найкомфортніше. Журналістка також додала, що люди спроможні бути продуктивними, коли негатив і образи не жеруть їх зсередини.

У коментарях до публікації колеги та шанувальники Лідії Таран залишили безліч приємних слів, побажань та надихаючих фраз.

  • “Крута в усьому!:) Лідосіо, лю і міцні обійми! Хай буде добре там де ти є”;
  • “Лідусь, з Днем народження! Захоплююсь тобою. Ще один універ, ще одна мова, нові виклики і складні рішення! Хай все складеться як найкраще. Обіймаю, люблю!”;
  • “Ох таку красиву студентку якому університету пощастило отримати )) вітаю ) хай новий світ непростий але несе новий досвід і нове життя в якому Ти щаслива)”

Популярне

Схожі статті

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.