Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: важлива дата у знаменитої пари

Вікторію Булітко та Євгена Сморигіна можна з упевненістю назвати однією з найкрасивіших та найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Актори "Дизель Шоу" святкують 12 років разом

Вікторія Булітко та Євген Сморигін познайомились більш ніж дванадцять років тому. Зіркова пара надихає мільйони українців, а їхні спільні гумористичні номери кожному припадають до душі. Актори “Дизель Шоу” цього року святкують творчий і професійний ювілей – у 2010 році Булітко та Сморигін вперше виступили разом.

Багато шанувальників потайки мріє про те, аби артисти зустрічались не лише на сцені “Дизель Шоу”, але і в реальному житті. Проте, у Вікторії Булітко та Євгена Сморигіна склались майже родинні стосунки – артисти неймовірно сильно цінують одне одного і вважають, що більше не зможуть знайти сценічних партнерів, з якими би їм було приємніше працювати.

Історія знайомства

Одного разу Вікторія Булітко та Євген Сморигін брали участь у відомому українському телешоу “Хто зверху?”. Ведучі проєкту завжди любили й вміли майстерно дізнатись у своїх гостей всі подробиці їхнього особистого та професійного життя. Тоді телеведучим вдалось “викопати” таємницю знайомства знаменитих гумористів.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін
Вікторія Булітко та Євген Сморигін

За лаштунками телешоу Вікторія Булітко зізналась, що, якби Євген Сморигін вчасно не порекомендував її продюсерам “Дизель Шоу”, то, скоріш за все, вона би ніколи не стала членом цієї команди. Саме Сморигін порекомендував керівникам “Дизель Студіо” придивитись до молодої акторки. З цього моменту почалась історія міцної дружби і професіонального дуету.

Нещодавно я задумалася і зрозуміла, що працюю в тій компанії, де мені дуже подобається все, від початку і до кінця. Це я говорю і про акторів, продюсерів, режисерів…

– зізналась Вікторія Булітко.

Особисте життя артистів

Багато хто підозрює, що артисти таємно перебувають у романтичних стосунках. І дійсно, серця обох акторів зайняті – проте, не одне одним. Вікторія Булітко неодноразово зізнавалась, що у неї є хлопець, але особистість загадкового незнайомця розкривати не захотіла. Ще декілька років тому, коли акторка брала участь в шоу “Танці з зірками” їй приписали роман із партнером Дмитром Дікусаром. Тоді вона відповіла на всі чутки:

Якщо говорити про відносини «чоловік і жінка» не думаю, що між нами могло взагалі щось статися. У мене не вільне серце. А я – людина вірна. Тобто, як мінімум, обом людям треба бути вільними

А от Євген Сморигін вже давно одружений і виховує зі своєю коханою троє дітей – двох синів та донечку.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.