Дочка Анастасії Заворотнюк розповіла про стан здоров’я онкохворої матері: “Хвороба дуже важка”

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" бореться із раком головного мозку вже 3 роки. Про перебіг лікування та почуття акторки відомо мало, бо рідні Заворотнюк вирішили тримати це в секреті.

Про страшний діагноз акторки Анастасії Заворотнюк стало відомо в 2019 році, через декілька місяців після того, як вона народила дитину своєму новому чоловіку Петру Чернишову. На той момент Анастасії було 47 років, однак вона наважилась на вагітність і народила за допомогою ЕКЗ. В Мережі досі говорять, що причиною онкології могла бути процедура штучного запліднення, але лікарі вже давно спростували ці чутки. Вірогідно Заворотнюк була вже хворою на момент планування дитини, однак вагітність могла пришвидшити розвиток хвороби.

Как выглядит муж Анастасии Заворотнюк
Как выглядит муж Анастасии Заворотнюк

Рідні Анастасії Заворотнюк прийняли для себе рішення мовчати про стан здоров’я акторки і не коментувати її лікування. Єдиний, хто хоч інколи розповідає про самопочуття Заворотнюк – старша донька акторки Анна.

Дівчина являється блогером, вона щодня публікує нові фото і відео в своєму Інстаграм-блозі та інколи відповідає на питання свої підписників.

Так, на цей раз один із фоловерів запитав Анну про стан здоров’я онкохворої матері, дівчина вирішила відповісти.

Тримається, хвороба дуже важка

, – відповіла Анна Заворотнюк.

Дочка Анастасії Заворотнюк розповіла про стан здоров’я онкохворої матері

Нагадаємо, відомо, що Анастасія Заворотнюк тривалий час проходила лікування в Америці. Там їй зробили операцію на мозку а також провели курс хіміотерапії. Зараз жінка проходить екстремальну імунну терапію і у неї досить гарна динаміка.

Відомо, що із четвертою стадією раку мозку пацієнти довго не живуть. Однак Завортнюк бореться вже 3 роки і це вже є успіх.

Зараз жінка знаходиться не в лікарні, а в приватному будинку в Підмосков’ї, це підтверджують сусіди акторки по котеджному містечку.  Сусіди розповідають, що Заворотнюк дуже змінилась. Вона схожа на Жанну Фріске в останні роки її життя. Заворотнюк пересувається на інвалідному візку, вона набрала багато зайвої ваги, у неї набрякле обличчя. Відомо, що в приватному будинку разом з онкохворою Анастасією проживає її мама та 3-річна донька Міла та доглядальниця.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.