Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію: “Призовників оголошують у розшук”

В росії після оголошення часткової мобілізації хочуть вручити повістки онукам відомої російської співачки Алли Пугачової. У зірки двоє дорослих онуків призовного віку.

У перші дні повномасштабної війни росії проти України Примадонна Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та їх дітьми-двійнятами виїхала за кордон. Гуморист гучно висловив свою позицію та виступав на благодійних концертах на підтримку українського народу. Алла Борисівна особисто не висловлювалася з приводу вторгнення, але повністю підтримала коханого.

У вересні після кількох місяців перебування за кордоном Пугачова разом з Лізою і Гаррі повернулася до росії на початок нового навчального року дітей, а Галкін продовжив свій гастрольний тур по світу. Незабаром Максима записали у список “іноагентів”. У відповідь співачка висунула вимогу до російської влади записати і її в ці ряди, після чого вдруге за останні пів року покинула рф.

Алла Пугачева со своим супругом Максимом Галкиным
АлОнуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію

ЗМІ повідомляють, що Алла Пугачова обрала місцем перебування Ізраїль і навіть отримала громадянство цієї країни. Сама зірка не коментує новину.

У цей час в росії грозяться відправити онуків Примадонни, 24-річного Дені Байсарова і 31-річного Микиту Преснякова, на фронт:

Зараз призовників. яких не можуть знайти, вже починають оголошувати у розшук. Повістки повинні бути вручені всім, хто підпадає під часткову мобілізацію. За онуків Пугачової, яка виступила колабораціоністом хто служити піде?

– заявив російський депутат Роман Худяков.

Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію
Онуків Алли Пугачової хочуть відправити на мобілізацію

Нагадаємо, батьком старшого онука Пугачової є перший чоловік Христини Орбакайте Володимир Пресняков. Молодшого сина зірка народила від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова. Їх спадкоємець Дені вивчився військовій справі у кадетському корпусі в Чечні.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.