Данилко, Винник та інші знаменитості, які заробляли мільйони, поки їхні батьки продовжували жити у злиднях

Зірки із сьогоднішньої підбірки заробляють мільйони, мають купу нерухомості та автівок, а ось їхні батьки все життя зводити кінці з кінцями. Про кого йде мова, та чому так трапилось, читайте далі в матеріалі.

Героями сьогоднішньої підбірки стали улюбленець жінок Олег Винник, зірка перевтілень Андрій Данилко, та “шикидим” Віктор Павлік.

Андрій Данилко

Андрій Данилко народився в місті Полтава у малозабезпеченій сім’ї. Коли хлопчику було 7 років з життя пішов його батько. Матері Данилко, яку звали Світлана, довелось працювати на декількох роботах, щоб хоч якось забезпечувати двох дітей. Коли діти виросли і поїхали з батьківського дому, жінка переїхала в маленьке село на Полтавщині, де обзавелась городом і господарством. Матір Андрія Данилко жила в невеличкій хатині в забитому селі до кінця свого життя. Навіть, коли її син їздив по всьому світу в образі Вєрки Сердючки і заробляв мільйони, жінка продовжувала жити в дуже скромних умовах.

Как выглядела и чем занималась мама Андрея Данилко, которую он многие годы скрывал
Як виглядала мама Андрія Данилко

Андрій Данилко запевняє, що пропонував матері переїхати в кращий будинок ближче до Києва, однак жінка відмовлялася і говорила, що звикла до невеликої хатини і сільського життя.

Світлана пішла з життя у 2020 році у віці 83 років.

Олег Винник

Відомий український співак Олег Винник народився в маленькому селі на Черкащині в сім’ї простих робочих. Олег виріс, вивчився і поїхав на довгий час до Німеччини, а його батьки так і залишились жити в селі. Відомо, що матір Винника померла в 2018 році. Жінка сильно хворіла, перенесла 3 інсульта і пішла з життя у віці 80 років.

Як виглядала мама Олега Винника
Як виглядала мама Олега Винника

Мама Винника померла у лікарні, її сина поряд не було. Тоді у Винника був призначений концерт в Тернополі і від не хотів відміняти виступ, щоб приїхати в лікарню до матері, яка була в дуже важкому стані.

Віктор Павлік

Поки Віктор Франкович зайнятий своїм особистим життям, молодою дружиною та сином, його 82-річна мати живе в старенькій хатині лише на одну пенсію.

Як виглядає мама Віктора Павліка
Як виглядає мама Віктора Павліка

В недавньому інтерв’ю Віктор Павлік поскаржився, що у його матері маленька пенсія – всього 1500 гривень, з яких вона 800 віддає лише за газ. Однак артист зізнався, що не допомагає матері фінансово, бо вона начебто відмовляється від грошей. Павлік запевняє, що пенсії матері вистачає, бо живе вона одна і їсть дуже мало.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.