Алла Пугачова виставила на продаж свій замок в селищі Грязь: як виглядає дім з середини, та яка його ціна

Нещодавно стало відомо, що після визнання Максима Галкіна іноземним агентом його дружина Алла Пугачова з дітьми Лізою та Гаррі виїхала з росії до Ізраїлю. Схоже, на цей раз співачка має намір назавжди покинути терористичну країну, адже вона виставила на продаж свій замок в Підмосков'ї.

Алла Пугачова і Максим Галкін стали одними із небагатьох російських зірок, які після повномасштабного вторгнення росії на територію України виступили проти війни. Ще в лютому Галкін, Пугачова та їхніми діти виїхали до Ізраїлю і півроку не повертались додому. Однак перед початком навчального року Пугачова з дітьми прийняли рішення повернутись до росії. При цьому Галкін продовжив їздити із концертами Європою.

Втім 16 вересня трапилось те, що ймовірно стало останньою краплею і змусило Аллу Пугачову назавжди поїхати з росії. Російське правління визнало шоумена Максима Галкіна іноземним агентом. Мається на увазі, що начебто комік отримує певну грошову винагороду від України за те, що висловлюється проти війни. Звісно, “нове звання” зачепило самого Галкіна і його дружину Пугачову. Максим опублікував відео, де висміяв свій статус іноземного агента та запевнив, що його особиста думка не продається та не купується. Водночас Алла Пугачова звернулася до російської влади з проханням і її внести до списку іноагентів, адже її позиція щодо війни така ж, як у її чоловіка Максима Галкіна.

Після визнання Галкіна іноагентом Алла Пугачова з дітьми виїхала з росії без зворотного квитка
Алла Пугачова виставила на продаж свій замок в селищі Грязь: як виглядає дім з середини, та яка його ціна

30 вересня Алла Пугачова з Лізою та Гаррі була помічена в аеропорті Внуково. Відомо, що вони прямували до Ізраїлю.  Більше того, стало відомо, що артистка отримала ізраїльське громадянство. Вже 1 жовтня всі російські ЗМІ написали, що легендарний 6-поверховий замок Галкіна і Пугачової був виставлений на продаж.

Оголошена вартість за маєток зірки – 1 мільярд рублів, а це більше 16 мільйонів доларів, повідомляє видання “СтарХіт“.

Алла Пугачова виставила на продаж свій замок в селищі Грязь: як виглядає дім з середини, та яка його ціна

Площа замку Пугачової – 2300 квадратних метрів. Дім має 6 поверхів та 20 кімнат, басейн, зимовий сад, спортивний зал, кінотеатр, ліфт та багато інших незвичайних кімнат.

Я
Як виглядає замок Галкіна і Пугачової всередині
Як виглядає замок Галкіна і Пугачової всередині
Як виглядає замок Галкіна і Пугачової всередині
Як виглядає замок Галкіна і Пугачової всередині

В будинку знаходиться багато антикварних меблів та предметів розкоші. Поки що невідомо, чи дім продається разом із мебеллю, чи без неї.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.