Розлучена Ніна Матвієнко зізналася в симпатії до Бориса Джонсона: “Хочеться його лизнути”

Відома українська співачка Ніна Матвієнко, яка не так давно оголосила про розлучення з чоловіком, зізналася, що їй подобається колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон.

Українська продюсерка Лілія Рубан опубліковала в соціальній мережі “Тік-ток” кумедне відео з українською співачкою Ніною Матвієнко. У відео Ніна Митрофанівна куштує знаменитий десерт “Борис Джонсонюк”, який сворила київська пекарня “Завертайло” на честь колишнього прем’єра Британії Бориса Джонсона, який являється великим другом всього українського народу.

У відео Ніна Матвієнко куштує десерт і зізнається, що їй дуже подобається Борис Джонсон.

@lilia_ruban

#украінськийгастротур #ліліярубан #нінаматвієнко #десерт #борисджонсонюк #поділ #пекарня #завертайло #хочуврек

♬ оригинальный звук – Lilia Ruban

Такий смачний, як Джонсон. Адже хочеться лизнути того Джонсона весь час. І патли його хочеться покласти на місце, а потім думаю “Та нехай”, він такий від цього симпатичний

, – говорить в відео Ніна Митрофанівна.

Користувачі Мережі одразу почали коментувати відео і відмітили, що Ніна Матвієнко дуже красива жінка.

Ось, що написали фоловери:

  • “Ніно Митрофанівна! Ви дуже позитивна людина а голос.., просто насолода. ще з дитинства ваш голос пам’ятаю;
  • “Ніна Митрофанівна просто неймовірна! Обожнюю”;
  • “Красуня і талант. Позитивна наша Українська зірочка”;
  • “Я думала що одній мені його хотілось лизнуть а виявляється не одній”.

Нагадаємо, менше року назад Ніна Матвієнко заявила, що розлучається зі своїм чоловіком Петром Гончаром після 50-ти років шлюбу. Жінка зізналась, що вона вже деякий час не живе з чоловіком в одному домі. В інтерв’ю програмі “Позаочі” жінка розповіла, що в них, як у подружжя, вже давно зникло взаєморозуміння та душевне тепло. Крім того, Ніна зізналася, що часто відчувала себе нещасливою за 50 років подружнього життя. За словами співачки, саме вона все життя фінансово забезпечувала родину. Однак жінка ніколи не винила свого чоловіка в безгрошів’ї, її більше турбувало те, що чоловік частенько підводив її. Наприклад, Ніна Митрофанівна зізнається, що їй доводилось переносити концерт, бо чоловік відмовляється сидіти з хворими дітьми.

Більше того, Матвієнко зізналася, що Петро Гончар їй зраджував, ще й не одноразово.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.