Більше не таємниця: на що пішла молода дружина Петросяна Брухунова, щоб догодити 77-річному чоловіку

Молода дружина Євгена Петросяна Тетяна Брухунова народила йому сина і вперше розповіла, як було прийнято рішення про вибір ім'я для їх дитини.

Тетяна Брухунова активно спілкується з фанатами в Мережі, але про сімейне життя з Петросяном розповідає нечасто, хоча більшість питань їй задають саме з цього приводу. Вперше за майже три роки жінка зізналася, як вони обирали ім’я для спільного сина.

За словами Брухунової, коли вона дізналася, що вагітна хлопчиком, одразу ж вирішила поставити крапку в питанні імені – сина назвали Ваганом. Так само звали і батька Петросяна, але ідея назвати спадкоємця на честь діда належить саме їй:

Вибирали недовго. Як тільки дізналися, що буде син, я запропонувала назвати Ваганом. Підтримка була одноголосною. З вірменського перекладається як щит, захисник

, – розповіла Тетяна.

Як виглядає дружина і син Петросяна
Як виглядає дружина і син Петросяна

Нагадаємо, про стосунки Євгена Петросяна з молодою помічницею Тетяною Брухуновою чутки розповсюдилися ще до його офіційного розлучення з Оленою Степаненко. Так і сталося, що після гучного розриву гуморист одружився на жінці з різницею у віці в 43 роки.

Вперше Петросян вийшов у світ з Брухуновою на фестивалі “Нова хвиля” у 2019 році, в тому ж році вони зіграли скромне весілля у колі близьких друзів. Пройшов ще один рік і зіркова пара стала батьками хлопчика. Тетяна так вміло приховувала вагітність, що ніхто і не міг здогадатися про поповнення в родині.

На що пішла молода дружина Петросяна Брухунова, щоб догодити 77-річному чоловіку
На що пішла молода дружина Петросяна Брухунова, щоб догодити 77-річному чоловіку

Численні прихильники вважали, що подружжя скористалося послугами сурогатної матері, але дружина Петросяна це заперечила:

Я дуже молода, щоб користуватися послугами, про які ви говорите. Після двох років цькування навчилася приховувати все і навіть більше. В моєму розумінні вагітні фото не призначені для публікації у Мережі

, – висловилася Тетяна.

Зараз Брухунова і Петросян щасливі к шлюбі, ростять спільного сина та іноді публікують сімейні знімки для фанатів.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.