“На Полякову залипає”: виявилось, що Остапчук нерівно дихає до співачки – зізнався після новин про розлучення

Український телеведучий Володимир Остапчук зробив несподіване зізнання, чим сколихнув Мережу. Виявляється, відома співачка Оля Полякова користується в сім'ї Остапчуків популярністю

Не так давно у Мережі з’явились чутки про те, що в новоспеченій сім’ї українського телеведучого Володимира Остапчука проблеми. Відомий ведучий Слава Дьомін заявив, що його товариш наразі не проживає разом зі своєю дружиною Христиною Горняк.

Знаменитості вирішили не коментувати проблеми в шлюбі, що призвело до того, що тема збільшувалась подібно до сніжного кому. У процес обговорення включились всі – прихильники зіркової пари, їхні друзі та навіть екстрасенси. Так, на початку вересня провидиця Людмила Хомутовська розповіла, що відбувається між Остапчуком та Горняк.

У відповідь на запитання, чому закохані зняли свої обручки, а також припинили “світитись” у соціальних мережах на сторінках одне одного, екстрасенс відповіла: подружжя сильно посварилось, проте вона не вважає, що вони розлучаться.

Втім, схоже, що стосунки між Христиною Горняк та Володимиром Остапчуком не налагоджуються. Навпаки, здається, ніби вони ще більше віддаляються одне від одного. Так, наразі зірки перебувають в Україні, проте живуть окремо одне від одного.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Христина Горняк активно ділиться з підписниками щоденними справами та турботами. Якщо вірити особистому блогу адвоката, то дівчина наразі перебуває в гостях у своєї мами. Сказати напевно, чи вона з’їхала від чоловіка й тому відправилась до мами, чи просто вирішила погостити у рідної людини, важко. Проте, поруч із нею Володимира Остапчука немає.

Христина Горняк готує сніданок у гостях в своєї мами
Христина Горняк готує сніданок у гостях в своєї мами

Натомість український телеведучий публікує відео, на яких видно, що до нього в гості приїхали його батьки. Володимир Остапчук запостив серію смішних кадрів, на яких підписники можуть побачити, як весело сім’я проводить разом час. Проте, багатьом здається дивним той факт, що у такому чудовому сімейному колі відсутня кохана ведучого Христина Горняк.

На одному зі смішних відео, яке опублікував Володимир Остапчук, зображено його батьків. Мама знаменитості мило усміхнулась в камеру, проте, коли ведучий кликав свого батька, той не спішив повертатись до камери, адже усю його увагу забрала на себе українська співачка.

Володимир Остапчук в Інстаграм показав своїх батьків
Володимир Остапчук в Інстаграм показав своїх батьків

На Полякову залипає

– з коротким смішком прокоментував Володимир Остапчук.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.