40-річна Брежнєва після розлучення з Меладзе емоційно прокоментувала свій стан та його домагання до Ані Лорак

Відома українська співачка Віра Брежнєва на фоні чуток про розлучення з продюсером Костянтином Меладзе прокоментувала останні новини зі свого життя.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе одружилися у 2015 році, зігравши таємне весілля за кордоном. Заради співачки композитор і продюсер пішов від першої дружини, з якою виховував трьох дітей, а їх роман закрутився ще коли Брежнєва була солісткою “ВІА Гри”. Висвітлювати подробиці сімейного життя зіркова пара не полюбляє, тому в Мережі постійно пліткують про їх розлучення.

Після того, як почалося повномасштабне російське вторгнення, Віра постійно на зв’язку зі своїми прихильниками і співвітчизниками, заради яких зайнялася волонтерською діяльністю і засудила дії росії. Костянтин же мовчить і не коментує війну, що могло стати причиною погіршення стосунків. ЗМІ пишуть, що влітку 2022 року подружжя вирішило розлучитись. Ще одна версія розпаду шлюбу пов’язана зі зрадою, хоча саме з цього почалася їх історія кохання.

Віра Брежнєва жодним чином не піднімає тему розлучення, але її моральний стан говорить сам за себе:

Хочеться писати про хороше, але потім відкриваєш новини і знову серце йде в п’яти. І хочеться лаятися. І хочеться прокинутися від цього страшного сну

, – написала співачка.

Віра Брежнєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм прокоментувала свій емоційний стан після останніх новин
Брежнєва після розлучення з Меладзе емоційно прокоментувала свій стан та його домагання до Ані Лорак

Також Мережа активно обговорює звинувачення в бік чоловіка Віри Брежнєвої Костянтина Меладзе від Ані Лорак у домаганнях. Артистка в інтерв’ю заявляла, що продюсер пропонував їй популярність взамін на близькість.

Я нарешті зняла рожеві окуляри

, – наголошує інтригуючий підпис під обкладинкою з Брежнєвою для модного журналу, випуск якого вийшов згодом після скандалу з Меладзе.

Брежнєва після розлучення з Меладзе емоційно прокоментувала свій стан та його домагання до Ані Лорак
Брежнєва після розлучення з Меладзе емоційно прокоментувала свій стан та його домагання до Ані Лорак

Прихильникам залишається тільки здогадуватися, що мається на увазі та чи пов’язано це з чоловіком Віри.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.