“Почалися претензії один до одного”: екс-холостяк Микита Добринін майже розлучився з Дашею Квітковою – деталі

Микита Добринін і Даша Квіткова – єдина пара за всю історію "Холостяка", яка не розлучилася і вже виховує спільну дитину. Проте, виявилось, що подружжя майже не розійшлось

Микита Добринін у свій час став головним героєм дев’ятого сезону популярного українського телепроєкту “Холостяк”. Чоловік прийшов на зйомки любовного реаліті-шоу, аби знайти своє справжнє кохання і йому це вдалось. У фіналі програми Добринін зробив вибір у сторону Даші Квіткової.

Зараз пара є фактично єдиною, що “вижила”. Микита і Даша для багатьох українців є прикладом міцних і щасливих стосунків. Крім того, парочка довела кожному: на таких телепроєктах як “Холостяк” дійсно можливо знайти своє кохання і щасливо прожити разом все життя. Проте, як і у кожного подружжя, між Добриніним та Квітковою виникають сварки та непорозуміння. В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм Даша Квіткова поділилась подробицями сімейної кризи.

Нещодавно Мережу сколихнула новина про те, що молоде подружжя може розлучитись. Прихильники одразу почали перейматись, адже знаменита пара встигла завоювати серця тисячі українців. Публіка хвилювалась, що маленькому синові Даші Квіткової та Микити Добриніна доведеться рости у неповній сім’ї. Втім, дівчина поспішила заспокоїти фанатів: вони з чоловіком розібрались у всіх негараздах і продовжують щасливо жити разом.

Даша Квіткова заявила, що через постійні нерви, стрес та розлади сну, які почались під час повномасштабного вторгнення, у пари почали виникати безглузді претензії одне до одного. За словами дружини українського телеведучого, сварки, які лунали в сім’ї, не мали підстав, адже, насправді, їхні почуття одне до одного не охолонули – Даша та Микита все ще сильно закохані.

Історія Даші Квіткової в Інстаграм
Історія Даші Квіткової в Інстаграм

Даша наголосила, що вони вчасно усвідомили, що сваритись й розлучатись – не у їхніх інтересах, а тому “за столом перемовин” вони спільно думали, як вирішити ситуацію, що склалась. Квіткова розповіла, що у вирішенні сімейної кризи вони з чоловіком притримувались одної думки: подружжя сильно закохалось, а тому все життя вони хочуть прожити разом.

Зіркова дружина зізналась, що основними “ліками” від розлучення стали розмови – не лише зі спеціалістами, але і одне з одним. Квіткова розповіла, що вони відвідували парні сеанси у психолога, а також активно працювали над собою. За словами Даші, вони впорались разом, адже попри всі негаразди дуже сильно кохають одне одного.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.